0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč padla doma se Svéradicemi


Branky


0

Zruči se začátek soutěže zatím vůbec nevyvedl, doposavad získala jen 5 bodů ze stejného počtu zápasů. Smůlu neprolomila ani se Svéradicemi, které se dnešní výhrou vyhouply mimo sestupové vody.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Hosté se mohli dostat do vedení brzy po hvizdu, ovšem Roman Kába ve svém úniku neuspěl. Po půlhodině se neujal ani pokus Matěje Poláka v dresu Zruče, jehož projektil zastavila až branková kostrukce, která zachránila Michala Soukupa v hostující brance. Když se nedařilo na straně pravé, urodilo se na straně levé. Ve 39. minutě se po spolupráci Krejčíka a Beránka trefil druhý jmenovaný a rozzářil oči svým spoluhráčům. Do konce poločasu mohl být úsměv ještě znatelnější, ale Roman Kába neuspěl ani při své druhé obrovské šanci a raději schoval ruce do dlaní. 

Velký tlak v závěru nic nepřinesl

Oba týmy vstoupily do druhé poločasu opatrně a opatrně si vedly až do 58. minuty, kdy míč po individuální akci dovezl k brance domácích Stanislav Krejčík, předložil míč Vlastimilu Beránkovi, který již neměl problém uklidit míč do branky a vsítit svůj druhý gól v utkání. V 62. minutě se sám poslal na hřiště trenér domácích Ondřej Král. A byl to právě on, kdo měl na noze kontaktni gól, ovšem jeho branka byla dle pomezního vstřelena proti pravidlu č. 11, tedy z ofsajdu. V 80. minutě měl další velkou šanci Matěj Polák, ovšem svou ránu poslal mimo branku. Velký tlak domácího týmu se snažil po odpískaném trestném kopu využít znovu Ondřej Král, ovšem jeho technická rána přes zeď skončila u gólmana Soukupa. Když se po dlouhém autu neprosadili domácí ani ve skrumáži před brankou, museli se smířit s tím, že tentokrát si všechny tři body odvezou soupeři ze Svéradic.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Ondřej Král, trenér domácích: "Špatný výkon, první poločas jsme prospali a hráli jsme profesorsky. My jsme sice drželi míč, ale oni více hrozili, hlavně po pravé straně. Druhou půli se to malinko zlepšilo, ale bohužel jsme dostali druhý gól. V závěru jsme je pětadvacet minut drželi na půlce, ale gól jsme nedali. Asi jsme si zápas prohráli spíše v první půlce. Teď na sobě máme takovou deku, nějaká zranění, musíme začít makat."

FK Svéradice
Miroslav Rambousek, trenér hostů: "My jsme do Zruče přijeli jen s deseti hráče, a vítězství je tak pro nás více cenné. Mohli jsme ale vyhrát větším rozdílem, protože jsme některé další šance neproměnili."



Sestavy


TJ Zruč
P. Hodan [-] - T. Jelínek [-] , D. Král [-] - M. Polák [-] , F. Korelus [-] , A. Král [-] , P. Hucl [-] , D. Křen [-] (62. O. Král [-] ) - P. Karpíšek [-] - J. Lauko [-] , L. Husník [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - M. Herout [-] , V. Brůha [-] , D. Klas [-] - R. Kába [-] , S. Makovec [-] , M. Heřman [-] , S. Krejčík [-] , J. Lávička [-] - V. Beránek [-] , M. Klas [-] (90. J. Rojík [-] ) -

ŽK: 33. J. Lauko , 71. M. Polák , 74. P. Karpíšek - 38. M. Klas , 89. M. Soukup .
Hráči zápasu: M. Polák .
Místo: Zruč. Počet diváků: 150. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - ŠLAJS Jakub, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.