1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia znovu prohrála, doma podlehla Rapidu


Branky


0

Vejprnické výkony v nové sezóně jsou zatím daleko za očekáváním. Nic na tom nezměnil ani sobotní zápas, kde slávisté ztratili tři body s Rapidem, který domácím vstřelil tři branky a do Plzně si přivezl výhru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Vejprnice se do vedení dostaly v 13. minutě. Po ztrátě míče následoval rychlý presink, Daniel Svoboda posunul míč na Lukáše Paula, který našel rozběhnutého Biedermanna, který nekompromisně prostřelil plzeňského Bekeho. Bezmála deset minut na to se mohli slávisté radovat podruhé, ovšem Jiří Biedermann nedokázal zakončit tak, jak by chtěl, když po přihrávce Matěje Hory měl míč na dlouhou nohu a jeho střela postrádala razanci, takže Beke dokázal reagovat. Když už to vypadalo, že by domácí mohli do kabin odcházet za příznivého stavu, udělali obrovskou chybu, díky které byl stav opět vyrovnaný. Gólu předcházela podobná situace, jako první brance. Rapidští výborně přepnuli do agresivnho presinku, domácí měli problém v rozehrávce, který korunovali ztrátou balónu na vlastní půlce, po které se k míči za obranou dostal Milan Ungr a procpal míč pod padajícím Dufkem. 

Dokonání obratu

V psychické výhodě byli po gólu do šatny hosté a ihned po hvizdu to začali potvrzovat. Netrvalo dlouho a mohli se radovat znovu. Ve 49. minutě se odražený míč dostal znovu do vejprnického vápna, kde si ho našel Matěj Trojanec a s lehkou tečí poslal míč do Dufkovy sítě. Aby toho nebylo pro Slavii málo, v 59. minutě se se zápasem rozloučil Štěpán Havránek. Kapitán domácích ostře zajel do protihráče, za což obdržel od rozhodčího Mazána kartónek krvavé barvy. "Náš hráč tam byl pozdě a soupeře fauloval. Bylo to již jen rozhodnutí rozhodčího, jak rozhodne. Rozhodl tak, jak rozhodl. Na tom už nic nezměníme, ale do karet nám to rozhodně nenahrálo", nechal se slyšet trenér domácích Jiří Šámal. V 82. minutě bylo rozhodnuto. Do samostatného úniku se nejdříve i díky podklouznutí jednoho z domácích beků dostala dvojice Ungr-Trojanec, druhý jmenovaný ale nezakončil. Akce ovšem pokračovala, na hranici vápna se k míči dostal zkušený Jiří Hucl a střelou z otočky do šibenice stanovil konečné skóre 1:3.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "Dostali jsme se do vedení 1:0 po naší pěkné akci, potom jsme ještě nějaké šance na zvýšení skóre měli, ale neproměnili jsme je a těsně před přestávkou jsme po naší hrubé chybě inkasovali. Ve druhé půli jsme znovu po chybě prohrávali a dostali jsme červenou kartu. Kdybychom za stavu 2:1 proměnili naší velkou šanci, asi by to dopadlo jinak, ale to už je teď jedno. Potom už nás soupeř k ničemu nepustil, v závěru jsme dostali třetí gól, ale mohli jsme dostat mnohem víc. Asi zasloužené vítězství Rapidu. "




Sestavy


SK Slavia Vejprnice
M. Dufek [-] - Z. Milota [-] (46. D. Spišský [-] ) , L. Rada [-] , L. Paul [-] , D. Svoboda [-] (83. D. Růžička [-] ) , J. Mašek [-] , L. Kuhajda [-] , M. Hora [-] (77. K. Rozboud [-] ) , F. Heindl [-] , Š. Havránek [-] , J. Biedermann [-]

SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - M. Ungr [-] (85. J. Kalaš [-] ) , L. Filipec [-] (78. R. Klekner [-] ) , M. Trojanec [-] (88. M. Šimandl [-] ) , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , J. Hucl [-] (88. J. Popelka [-] ) , P. Nový [-] , J. Buček [-] , M. Morávek [-] , J. Šindelář [-]

ŽK: 75. L. Rada - 29. M. Ungr , 56. P. Beke . ČK: 59. Š. Havránek .
Hráči zápasu: L. Kuhajda .
Místo: Vejprnice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mazán Jan - MAZANEC Marek, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.