1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec překvapil v Holýšově


Branky


0

Holýšov bral naposledy tři body ve 3. kole proti Mýtu. Smolnou bilanci čtyř proher v řadě chtěl prolomit doma proti Bolevci, který se s pouhými 5 body krčil na předposledním místě, právě před Mýtem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásný fotbalový moment otevřel skóre

Oslabený Bolevec vstoupil do zápasu z důvodu velké marodky pouze s jedním náhradníkem, Janem Thomayerem, který ovšem na lavičku usedl jen z nouze, jelikož sám léčil svalové zranění. Ve 33. minutě ale potkalo trenéra Klečku to, co nejméně chtěl. Děvetadvacetiletý středopolař Haišman dostal nepříjemného koňara a musel střídat. "V tu chvíli jsme hráli vlastně v deseti a půl lidech, jelikož střídající Thomayer byl již zraněn.", zasmutnil hostující mentor Klečka. Ve 41. minutě ale již smutnit nemusel. Po dlouhém výkopu gólmana Kalčíka míč tak dlouho poskakoval mezi obránci Holýšova, až mezi ně vletěl hostující stoper Hibler a poskakující kulatý nesmysl poslal bez otálení ze 20 metrů do šibenice a teprve sedmnáctiletý gólman Dolejš, který do Holýšova přišel z konkurenčního Mýta, se za míčem jen otočil.

Tlak v závěrečných minutách hosté přestáli

Hosté ve své aktivitě směrem dopředu nechtěli polevit ani ve druhém poločase a domácím se nedařilo vypracovat si pořádnou gólovou šanci. Přivítali tak druhou žlutou pro hostujícího Thomayera v 71. minutě, který tak na hřišti pobyl jen 38 minut. Gól padl jen o chvíli později, paradoxně ale znovu do branky Holýšova. Martin Zítek si na půlce narazl s Janem Sušánkou, dostal se do samostatného úniku, který proměnil střelou na zadní tyč. Hosté odpověděli kontaktní brankou o dvě minuty později. Vojtěch Mour zatáhl míč po levé stráně, odcentroval před branku, kde si míč našel sedmnáctiletý David Zavadil a snížil hlavou na 1:2. Holýšov poté upřel veškerou svou snahu do útoku, ve velké šanci však selhal Vojtěch Mour, který neproměnil svůj únik.Bolevečtí se snažili odpovídat rychlými brejky, ovšem tváří v tvář holýšovskému Dolejšovi neuspěl jak Zítek, tak ani o chvíli později Schneider. V závěru se rozhodčí neodhodlal odpískat penaltu na bolevského Hiblera, a tak zápas skončil konečným výsledkem 1:2.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Karel Míčka, trenér domácích: "Špatný výkon to byl. Dostáváme hloupé góly, sami se na své góly strašně nadřeme, neproměníme tutovku pět minut před koncem, soupeři do šancí nahráváme. Teď se nám nedaří a hrajeme špatně."

SSC Bolevec
Jaroslav Klečka, trenér hostů: "Dva dny jsme dávali tak nějak sestavu dohromady, protože máme spoustu lidí zraněných. Začali jsme ale dobře, potom se nám povedlo krásnou střelou Hiblera dostat do vedení. Ve druhém poločase jsme dostali červenou kartu a hlavně jsme se bránili. Deset minut před koncem soupeř snížil a my se museli bránit, to už bylo jen na jednu branku. Naštěstí jsme to ale ustáli a bereme tři body."



Sestavy


FK Holýšov
L. Dolejš [-] - V. Kaas [-] , R. Šimka [-] , M. Lukáš [-] , R. Baxa [-] , R. Kraus [-] (68. D. Zavadil [-] ) , K. Staněk [-] (88. L. Bozděch [-] ) , V. Mour [-] , J. Valachovič [-] , M. Černohorský [-] , P. Jeniš [-]

SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - R. Haišman [-] (33. J. Thomayer ml. [-] ) , J. Šanoba [-] , J. Sušánka [-] , J. Fryček [-] , O. Šnaider [-] , M. Zítek [-] , M. Pelnář [-] , P. Greif [-] , D. Humpál [-] , J. Hibler [-]

ŽK: 15. J. Sušánka , 40. J. Fryček , 43. J. Thomayer ml. , 86. V. Kalčík . ČK: 71. J. Thomayer ml. .
Hráči zápasu: L. Dolejš - J. Hibler .
Místo: Holýšov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠIMEK František - LEGO Jan, ŠPOTÁK Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.