3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice padly v Rokycanech


Branky


0

Svéradická skvadra tažená kapitánem a kanonýrem v jedné osobě, Vlastimilem Beránkem, nastoupila v osmém kole na půdě rokycanské rezervy. Rokycany od začátku trestaly chyby svéradických hráčů a po zásluze získaly tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance Svéradice mrzely

Domácí vstoupili do utkání velmi vlažně a v 10. minutě mohlo být po zápase. To by ale svéradičtí museli proměňovat své šance. Domácím borcům odskakovaly míče od kopaček, z čehož pramenila například dobrá příležitost mladíka ve svéradickém dresu, Romana Kábu, který po 30 vteřinách utkání upláchl domácím obráncům. Sám proti gólmanu Wohlmuthovi ale moc dlouho přemýšlel a domácí brankář nakonec jeho střelu vyrazil. Z následného rohu nedokázal míč ve skrumáži nasměrovat do sítě Miloš Heřman, a tak se skóre opět neměnila. Ke smůle hostů se do šancí nedostával dosavadní tradiční střelec Beránek, mj. trojnásobný vítěz ankety o hráče kola. Důvod byl podle trenéra domácích, pana Horvátha, jednoduchý: "Na Beryho jsme se připravovali, hráli na něj tři obránci. Říkal jsem mu to už před zápasem, ať do novin pustí taky někoho jiného. Smál se, že je na osobní obranu zvyklý." Když se nemohli radovat hosté, radovali se domácí. Ve 36. minutě se po levé straně protáhl Michal Černý a zpětnou nahrávkou našel číhajícího Jakuba Krčála, který svou dělovku poslal přesně pod břevno Rojíkovy svatyně.

Napínavý závěr přinesl třetí gól v hostující síti

V 66. šli domácí do dvoubrankového vedení. Svéradická obrana zachybovala, Ondřej Král vyslal přesný pas na Jiřího Abrta, který se  před odkrytou brankou nemýlil a podobně jako Jakub Krčál zavěsil pod horní tyč. A mohlo to být i o tři branky. Unikajícího Ondřeje Krále ale výborně pozičně vykryl gólman Rojík a zmenšil útočníkovi domácích střelecký úhel. Svéradice se ovšem vzdát nehodlaly. Po centru ze strany se do vzduchu nejvýše vyšrouboval Miloš Heřman a hlavou vrátil svůj tým do hry. Závěrečné minuty utkání se nesly v duchu svéradického tlaku, který vrcholil v nastavení. Na trestný kop ze 35 metrů si naběhli všichni hostující hráči včetně gólmana Rojíka do pokutového území soupeře. Vysoký centr ale hostující obrana odvrátila, míč vybojoval Filip Škarda, přesprintoval půlku hřiště a nabídl míč Michalu Černému, který ho ze 30 metrů poslal přesně do prázdné branky a duel tím ukončil.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér domácích: "Dnes jsem spokojený se třemi body, ale s výkonem spokojený nejsem. Mohli jsme prohrávat v 5. minutě 2:0, kdy naše obrana neuhlídala jejich hráče. Myslím si ale, že jsme vyhráli zaslouženě, protože jsme své šance proměnili a fotbal se hraje na góly."

FK Svéradice
Miroslav Rambousek, trenér hostů: "My jsme bohužel v první půli neproměnili čtyři obrovské šance a naopak jsme sami inkasovali po naší chybě v obraně. Ve druhé půli jsme tlačili, ale do otevřené obrany jsme dostali druhý gól."



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - M. Černý [-] , O. Král [-] (90. J. Kořínek [-] ) , J. Abrt [-] (77. J. Sefzig [-] ) , J. Krčál [-] (69. M. Trnka [-] ) , M. Jedlička [-] , V. Tobrman [-] , M. Blecha [-] , J. Kořínek [-] (46. O. Havlíček [-] ) , M. Hlavsa [-] , T. Kroc [-] (80. F. Škarda [-] )

FK Svéradice
J. Rojík [-] - V. Brůha [-] , T. Klíma [-] , S. Makovec [-] , M. Škyrta [-] - M. Heřman [-] , S. Krejčík [-] , M. Chaloupka [-] , J. Lávička [-] (72. J. Vonášek [-] ) , R. Kába [-] (68. D. Klas [-] ) - V. Beránek [-]

ŽK: 64. V. Tobrman .
Hráči zápasu: M. Hlavsa .
Místo: Rokycany. Počet diváků: 96. Rozhodčí: Burda Miloš - ČERNÝ Tomáš, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.