4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice porazily po rozpačitém výkonu Mýto


Branky


0

Na programu devátého kola byl minulý týden i souboj dvou nováčků, ze kterého nakonec vyšli lépe hráči svéradického celku, kteří porazili Mýto 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový stav po poločase

Ve 13. minutě Mýto ukázalo, že má svou sílu. Nebezpečnou střelu Petra Štycha srazila domácí obrana na rohový kop. Nadýchaný centr do vápna si našel obr ve službách Mýta, Jiří Hereit, a uklidil míč do sítě bezmocného Rojíka. Vyrovnání měl na noze o pár minut později Václav Brůha, který vystřídal zraněného mladíka Kaase, ovšem jeho střela skončila vysoko nad. Vyrovnat se ale podařilo ve 29. minutě, když se po rohovém kopu dostal míč ke Stanislavu Makovci, který si již věděl rady. Domácí mohli jít ještě do konce prvního poločasu do vedení, ovšem tisíciprocentní šance byla zahozena Stanislavem Krejčíkem, který z metru nedokázal uklidit balón do prázdné branky. "To jsou opravdu světové rarity...", komentoval smutně trenér Rambousek.

Obrat dokonán

Na domácím mančaftu bylo vidět, že v kabině panovala s dosavadním výkonem nespokojenost a trenér Rambousek si nejspíše k výkonu řekl své. Do druhého poločasu totiž nastoupily úplně jiné Svéradice a na tempu utkání to bylo vidět. Již v 51. minutě byl obrat dokonán. Miloš Heřman si ve skrumáži před brankou našel nejrychleji balón a pohotově ho poslal do branky. Svéradice mohly rázem ale znovu inkasovat, když se na gólmana řítil sám Jiří Hereit, který ovšem netrefil balón ideálně a výsledkem byla nepříliš tvrdá střela doprostřed branky, a poté i Petr Štych, který pro změnu netrefil branku. Skóre se tak opět měnilo na straně Svéradic, když Roman Kába utekl hostující obraně a střelou na bližší tyč navýšil náskok domácího týmu na dva góly. V závěru utkání navíc gólmana Rojíka pokořil podruhé stoper Stanislav Makovec, à propos hráč kola, který se po rohovém kopu znovu dostal k míči a připsal si svou druhou trefu v utkání. 



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Miroslav Rambousek, trenér domácích: "Utrápené vítězství a podprůměrný zápas. My jsme se na vítězství hodně nadřeli, jelikož jsme brzy prohrávali po standardní situaci a neproměnili jsme několik šancí. Do druhé půle jsme šli s tím, že to zlomíme, což se nám třemi brankami nakonec povedlo."

TJ Slavoj Mýto
Jan Basl, vedoucí hostů: "Vedli jsme 1:0 po rohovém kopu, prvních dvacet minu to šlo, ale potom soupeř vyrovnal. Ve druhé půli již soupeř zabral a byl fotbalovější. Nám se bohužel nepodařilo proměnit nějaké šance, co jsme měli a asi po zásluze jsme prohráli."



Sestavy


FK Svéradice
J. Rojík [-] - T. Klíma [-] , S. Makovec [-] , D. Klas [-] (20. V. Brůha [-] ) , M. Škyrta [-] - M. Heřman [-] , R. Kába [-] , M. Chaloupka [-] (81. J. Lávička [-] ) , S. Krejčík [-] (87. J. Vonášek [-] ) - V. Beránek [-] - M. Jiřinec [-] (86. J. Šimsa [-] )

TJ Slavoj Mýto
J. Křikava [-] - M. Švejda [-] (64. M. Lupáč [-] ) , J. Hereit [-] (75. M. Brož [-] ) , L. Šťastný [-] , O. Kříž [-] , P. Bejček [-] (71. M. Veverka [-] ) , P. Štych [-] , M. Světlík [-] , F. Sůva [-] (60. P. Cafourek [-] ) , M. Kolařík [-] , M. Tyc [-]

ŽK: 76. S. Krejčík - 19. P. Bejček , 60. O. Kříž .
Hráči zápasu: S. Makovec - P. Bejček .
Místo: Svéradice. Počet diváků: 123. Rozhodčí: Šlajs Jakub - ŠIMEK František, ŽÁK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.