0:1
(0:0)
62. J. Abrt
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany slaví tři body v Bolevci


Branky


62. J. Abrt
0

Rokycanská rezerva navštívila v 9. kole krajského přeboru Bolevec, který se zatím výsledkově spíše hledá. Jednoznačná záležitost to ale vůbec nebyla, o vítězi nakonec rozhodl jediný gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Rokycany se nedrželi pravidla vítězná sestava se nemění a po výhře nad Svéradicemi zamíchal trenér Horváth sestavou. Díky několika absencím tak například dostal první šanci v rokycanském trikotu Jaroslav Šáfář. Po deseti minutách se ale mohl radovat jiný nováček v sestavě, Jakub Kořínek, Jeho jedovatou ránu zpoza vápna neudržel gólman Kalčík v rukavicích a míč pouze vyrazil na břevno. Bolevečtí hrozili spíše z dálky, jejich pokusy ale mířily povětšinou mimo, nebo je dokázal gólman Wohlmuth jistit na svém těle.

Dvě červené karty v závěru nic nezměnily

Druhý poločas byl již od obou stran ve větším tempu, což se hostům vyplatilo v 62. minutě, když si Jiří Abrt povodil na velkém vápně dva hráče soupeře a krásně obstřelil gólmana Kalčíka do vinglu. Rokycany se po vstřelené brance zatáhly do obraného valu a soupeře nepouštěli do vápna. Získali tak mnoho míčů, které nakopávaly dopředu a dostávali se do nadějných brejků. Deset minut před koncem sebral míč na vlastní půlce Jakub Kořínek, přesprintoval s míčem u kopačky celé hřiště a na velkém vápně si pohrál s obráncem Bolevce. Do té doby bylo vše správně, ale následné střela z malého vápna mířila mimo Kalčíkovo branku. Do druhého úniku se dostal tandem Pfeifer-Tobrman. První jmenovaný předložil míč na velké vápno druhému jmenovanému, Václavu Tobrmanovi, ale kapitán hostů nedokázal přelobovat vyběhnuvšího Kalčíka a další oslava gólu se musela odložit na neurčito.  Vyrovnání Bolevce měl na kopačce Sušánka i Zelenka, ale gólman rokycanské rezervy, Martin Wohlmuth, se pro tento zápas stal jakýmsi magnetem na balón a vše dokázal pochytat. V emotivním a hektickém závěru si rovnoměrně obě družstva rozdělily jednu červenou kartu. Nejdříve ji viděl hostující Jedlička, který se v souboji ohnal po protihráči a musel odkráčet do sprch. O minutu nato ho následoval Ondřej Šnaider, který na půlce zastavil stáhnutím za dres unikajícího Kořínka a i on musel nedobrovolně do sprch. To bylo ale vše, a Rokycany si tak odvážejí ubojované, ale velmi důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jaroslav Klečka, trenér domácích: "Je to špatný. Celý zápas jsme měli převahu, v první půli jsme si vytvořili nějaké šance, ale neproměnili jsme. V druhé půli taky, ale potom to tam soupeř trefil z dvaceti metrů. Potom jsme tlačili, šance byli, ale branku už jsme nedali."

FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér hostů: "První poločas byl docela vyrovnaný, druhý poločas začal svižněji, ujali jsme se vedení krásnou střelou. Potom jsme se ale nepochopitelně stáhli do obrany a bránili jsme výsledek. V hektickém závěru jsme odkopávali míče a dostali jsme se do dvou brejků, ale další branku už jsme nedali. Klukům bych rád poděkoval za bojovnost, kterou v zápase předvedli."



Sestavy


SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - J. Fryček [-] (71. J. Šlehofer [-] ) , M. Bublík [-] , J. Šanoba [-] , J. Sušánka [-] , O. Šnaider [-] , M. Zítek [-] (31. L. Matoušek [-] ) , M. Pelnář [-] , P. Greif [-] (46. M. Zelenka [-] ) , D. Humpál [-] , J. Hibler [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - T. Křikava [-] (76. P. Pfeifer [-] ) , J. Sefzig [-] (89. D. Burket [-] ) , J. Abrt [-] , M. Jedlička [-] , M. Blecha [-] (8. O. Havlíček [-] ) , V. Tobrman [-] , J. Kořínek [-] , J. Kořínek [-] , J. Šafár [-] , M. Trnka [-]

ŽK: 80. P. Pfeifer . ČK: 89. O. Šnaider - 87. M. Jedlička .
Hráči zápasu: J. Sušánka - M. Wohlmuth .
Místo: Bolevec. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hodek Jakub - VOCELKA Milan, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.