2:1
(0:0)
88. D. Křen
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov porazil těsně Zruč


Branky


56. M. Prais , 79. J. Hartl - 88. D. Křen
0

Chotíkov předchozí kolo prohrál nečekaně v Horšovském Týnu. Spravit chuť si chtěl dnes, proti oslabené Zruči. Nakonec se mu to povedlo, nad svým soupeřem slavil výhru 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Několik šancí

Zruč bojuje s velkou marodkou, a tak dnes musela lepit sestavu společně z hráčů A-týmu, B-týmu a dorostu. Největší šanci prvního poločasu měli na svědomí domácí. Tomáš Hruška mohl poslat Chotíkov do vedení, před střelou si ale přišlápl tkaničku a v nekontrolovatelném pádu nedokázal poslat míč do odkryté svatyně. Napravit zaváhání svého spoluhráče mohl i Jiří Hartl, jehož zakončení ale končila na spolehlivém Klikovi v brance hostů. Hosty mohl dostat do vedení Mašek, ale jeho rána si cestu do chotíkovské sítě nenašla.

Branky padaly až ve druhé půli

První branky se diváci na chotíkovských ochozech dočkali v 56. minutě. Michal Prais si dvacet metrů od branky srovnal míč na střelu a jeho projektil zapadl neomylně k tyči hostující branky, kam se zručský gólman Klik jen marně natahoval. Zruč neměla v úmyslu prohrát, a tak začala zrychlovat hru a snažila se dostávat rychle na útočnou polovinu. Doplatila na to ale v 79. minutě. Eisenhammerovo rána byla zblokována, Zruč zahrávala rohový kop. Domácí hráči odkopem nejprve trefili rozhodčího Mazána do hlavy, na druhý pokus ale poslali míč na polovinu, kam vyběhl gólman Klik. Jeho rozehrávku ale zachytil Jaroslav Levý, posunul na pravé křídlo, kde byl připravený Jiří Hartl a z třiceti metrů poslal míč do prázdné branky. Hosté dokázali již jen korigovat skóre v poslední minutě, kdy si tradiční střelec z trestných kopů, Daniel Křen, postavil míč a trefil přesně k tyči, gólman Krásl se jen ohlédl. Chotíkov tak napravil své zaváhání z předchozí kola, Zruč si může napravit reputaci hned příští kolo, kde na domácím hřišti přivítá vejprnickou Slavii.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Jaroslav Urbánek, trenér domácích: "Dnes si toho vítězství hodně cením, protože minulé kolo jsme doplatili na neproměňování šancí. Dnes to bylo sice podobné, dost jsme toho neproměnili, ale taky jsme dali dvě branky a bylo vidět, že víc chceme. Nakonec z toho bylo zasloužený vítězství 2:0. Týmový výkon, jsem opravdu hodně spokojen"

TJ Zruč
Ondřej Král, trenér hostů: "Bohužel, asi zaslouženě jsme prohráli 1:2. Chotíkov byl lepší, my jsme své šance z brejků neproměnili, rozhodla asi první branka, kdy to soupeř trefil krásně. Potom jsme zkoušeli trošku zatlačit, ale inkasovali jsme podruhé. Už aby byla zima a dali jsme se do kupy, teď bojujeme s marodkou."



Sestavy


FC Chotíkov 1932
J. Krásl [-] - J. Fikar [-] , D. Vacek [-] (84. M. Prais [-] ) , M. Prais [-] , J. Levý [-] , D. Míka [-] , M. Míka [-] (46. D. Chotěborský [-] ) , J. Hartl [-] , T. Hruška [-] (69. J. Šulan [-] ) , J. Kluska ml. [-] , J. Kellner [-]

TJ Zruč
V. Klik [-] - D. Křen [-] , T. Valenta [-] (86. M. Kroužel [-] ) , P. Hucl [-] , P. Karpíšek [-] (76. M. Polák [-] ) , L. Husník [-] , M. Mašek [-] (65. V. Eisenhammer [-] ) , F. Korelus [-] , D. Král [-] , A. Král [-] , O. Král [-]

ŽK: 24. M. Míka , 46. J. Levý , 88. D. Míka - 67. L. Husník , 69. A. Král .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mazán Jan - PETRŽÍLKA Jiří, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.