1:2
(0:1)
25. M. Pinc
80. M. Pinc
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horšák si veze tři body z Vejprnic


Branky


53. J. Biedermann - 25. M. Pinc , 80. M. Pinc
0

Dynamo dokázalo navázat na překvapivou výhru nad Chotíkovem minulý týden a i dnes se mohou těšit ze tří bodů- Vejprnice se naopak dál propadají v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Domácí borci od začátku utkání prokazovali papírovou převahu a tlačili se do zakončení. Několikrát se v něm ocitl Jiří Biedermann nebo Jakub Mašek, své pokusy ale posílali mimo tři tyče, které hájil Jaroslav Novák. Ve 25. minutě toho poprvé litovali, když soupeř z Horšovského Týnu proměnil svůj první brejk. Po přihrávce Pavla Báca vystrčil Černík za obranu Michala Pince, který si přehodil vejprnického obránce a následně i gólmana a poslal nečekaně Horšovský Týn do vedení. Vyrovnání měl na kopačce Jiří Biedermann, kterému ovšem nesedla rána z první po centru Pavla Harmadyho. Horšovský Týn si tak do šatny odnesl vedení 1:0.

Obrat se nevydařil

Svěřenci trenéra Šámala získali balón na půli hřiště, balón se dostal na pravé křídlo, odkud vyslal mladý debutant v domácím dres, Pavel Harmady, přesný centr na zadní tyč, kde již číhal navrátilec do sestavy, Jiří Biedermann, a hlavou vyrovnal v 53. minutě skóre. Po velkém závaru podržel hosty gólman Novák, který po skrumáži v malém vápně výborným reflexivním zákrokem vytáhl míč z brankové čáry. Deset minut před koncem se ale hostům povedl druhý brejk v utkání. Martin Konopík přesprintoval celé hřiště s míčem a vybídl ke skórovaní Michala Pince, který měl před prázdnou brankou již snadnou úlohu. A Horšovský Týn mohl vsítit i třetí branku, ale Zdeněk Rubáš nedokázal přehodit vyběhnuvšího Dufka a raději pustil na hřiště čerstvého Šperla. Výsledek se již nezměnil, a Vejprnice tedy doma prohrály 1:2.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "Dnes jsme měli spoustu šancí, bohužel jsme je neproměňovali. Soupeř paradoxně dvakrát vystřelil, resp. podnikl dva brejky, a dal dvě branky."

FC Dynamo Horšovský Týn
František Věneček, vedoucí hostů: Do Vejprnic jsme jeli s tím, že můžeme jen překvapit. Chyběli nám tři hráči základní sestavy a snažili jsme se hrát hodně zezadu, což se nám vyplatilo. Zachytal nám gólman Novák a nám se podařili dva brejky."



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
M. Dufek [-] - D. Svoboda [-] (46. T. Kristl [-] ) , L. Rada [-] , V. Puhlovský [-] (46. M. Hora [-] ) , L. Paul [-] , J. Mašek [-] , L. Kuhajda [-] , P. Harmady [-] , Š. Havránek [-] , F. Heindl [-] , J. Biedermann [-] (65. K. Rozboud [-] )

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - D. Novák [-] , M. Blacký [-] - L. Kordule [-] , M. Čedík [-] - M. Pinc [-] - J. Jurko [-] , T. Novák [-] , Z. Rubáš [-] (81. V. Šperl [-] ) , P. Báco [-] (74. M. Konopík [-] ) , J. Černík [-]

ŽK: 53. F. Heindl .
Hráči zápasu: J. Biedermann .
Místo: Vejprnice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Štokl Jiří - HÁJEK Zdeněk, BÍNA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.