O. Král 30.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany uhájily hubené vítězství s Luby


Branky


30. O. Král
0

Do Rokycan zavítalo bojovné mužstvo Lub, které ale mělo velký problém se sestavou a Rokycany od začátku utkání potvrzovaly roli favorita a zvítězily 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastný gól

Luby měly před utkáním problémy se skládaním sestavy, na lavičku tak usedl například funkcí zdravotník týmu, Radek Pikhart. Ani Rokycany ovšem nedisponovaly širokou lavičkou, na kterou usedli jen dva hráči. V 19. minutě se navíc zranil mladík Sefzig, kterého pro další průběh utkání nahradil David Burket. Vedení se po půlhodině hry ujali domácí borci. Trestný kop na hranici vápna rozehrával Patrik Pfeifer, který svou střelu točil přesně pod hroní tyč lubské svatyně. Tu ale dokázal zkušený gólman Kalaš vyrazit, míč se ovšem od břevna odrazil zpět do hry, kdy na malém vápně čekala hned trojice rokycanských hráčů, ze kterých se jako první utrhl Ondřej Král a hlavou poslal míč do odkryté branky. Mladý obránce Čížek pronikl do vápna domácích a nebezpečnou střelou prověřil gólmana Vilda, který pro tento zápas nahradil tradiční jedničku v bráně Rokycan, Martina Wohlmutha. 

Luby vyrovnat nedokázaly

Luby se vrhly po poločasové pauze do útoku, velmi mladé mužstvo si ale nedokázalo vypracovávat závažnější situace. Navýšit vedení mohl paradoxně domácí David Burket, který se s míčem u nohy řítil sám na Kalaše. Při cestě k brance se mu ale kulatý nesmysl zamotal mezi nohy a zmiňovaný hráč akci nedokončil. Patnáct minut před koncem utkání měly Luby asi největší šanci na vyrovnání. Teprve sedmnáctiletý Karel Šleis obdržel pěknou přihrávku za obranu, vyhnul se ofsajidové pasti a nikým neatakován postupoval sám na Vilda. Do té doby vše vypadalo parádně, ovšem následná střela z penaltového puntíku nenašla cestu mezi tři tyče, a Vild tak nemusel zasahovat. Další šanci si již ani jeden z týmu nevytvořil a utkání skončilo konečným výsledkem 1:0, který přihrál tři body do rokycanské šatny.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér domácích: "Celý týden jsme se zodpovědně na Luby připravovali, věděli jsme, že to nebude jednoduchý zápas, což se také potvrdilo. Nakonec jsme ale měli celý zápas dá se říct pod kontrolou, soupeře jsme sice pustili do dvou gólových šancí, které ale neproměnil. My jsme měli sice jen dvě šance, jednu jsme proměnili, ale fotbal je o gólech a dnes jsme vyhráli zaslouženě."

TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí hostů: "Měli jsme obrovské problémy se sestavou z důvodu všelijakých zranění, pracovních povinností, takže nastoupilo několik hráčů, kteří měli v nohách již zápas sobotní, někteří i dorostu. I vzhledem k tomu si myslím, že ten výkon nebyl úplně špatný, ale prohráli jsme smolnou brankou. Celý druhý poločas jsme tlačili, ale i přes nějaké šance už jsme vyrovnat nedokázali. Již druhý nebo třetí zápas po sobě jsme nedali gól, to už nás trápí trochu"



Sestavy


FC Rokycany B
J. Vild [-] - J. Sefzig [-] (19. D. Burket [-] ) , P. Pfeifer [-] , T. Křikava [-] (82. F. Škarda [-] ) , O. Král [-] , J. Kořínek [-] , V. Tobrman [-] , O. Havlíček [-] , J. Kořínek [-] , J. Šafár [-] , M. Trnka [-]

TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - J. Lysek [-] , M. Vejskal [-] , A. Čížek [-] , M. Pivoňka [-] - K. Křížek [-] , M. Sysel [-] - P. Kvítek [-] (86. R. Švec [-] ) , K. Šleis [-] (82. K. Švátora [-] ) , J. Nešpor [-] , D. Raišl [-] -

Hráči zápasu: J. Lysek .
Místo: Rokycany. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Červený Václav - ŠLAJS Jakub, POHANČENÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.