2:1
(1:1)
31. M. Kolařík (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto se dočkalo první výhry v krajském přeboru


Branky


28. J. Hereit , 85. P. Štych - 31. M. Kolařík (vl.)
0

Mýtu se prozatím vůbec nedařio, to samé ovšem platilo o Bolevci, který před startem soutěže určitě pomýšlel na vyšší příčky. Jak se tak říká, v tomto zápase šlo o šest bodů, které nakonec pro sebe urvali hráči Mýta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól a smolné vyrovnání

Bolevec nadále řeší velké problémy se sestavou a do Mýta dorazil pouze ve 12 lidech. I to možná zapříčinilo počáteční neaktivitu směrem dopředu a více prostoru měli hráči domácího Slavoje, kteří se tlačili do koncovky s vidinou první podzimní výhry. Ve 28. minutě se ujali vedení. Rozhočí odpískal diskutabilní faul u vápna hostujícího Bolevce, míč si vzal Jiří Hereit a nepříliš prudkou střelu přes zeď gólman Kalčík dlouho neviděl, až skončila v síti. Radost z vedení ovšem netrvala příliš dlouho. Ihned po rozehrávce se míč dostal ke gólmanu Kalčíkovi, který parádním nákopem vystrčil za obranu Michala Pelnáře, jehož centr z levé strany si do vlastní sítě srazil Milan Kolařík

Rozhodla chybná penalta

Mýto mělo dvě velké šance na rozhodnutí, dvakrát míč putoval po ose Kotnauer - Kříž na volého hráče na hranici vápna, nejdříve střela nesedla Jiřímu Hereitovi a podruhé nedostal míč do sítě ani Petr Bejček. V 60. minutě šli hosté do desíti. Po velmi ostrém zákroku mladíka Lupáče se faulovaný Hibler ostře obořil na protihráče a rozhočí Hájek ho chladnokrevně poslal do šatny, kam hostující obránce stěží odkulhal. Do velké šance se hosté dostali i v deseti, rozhodnout mohl Pelnář, kterého ovšem zastavil chybně zdvižený praporek pomezního. V 85. minutě přišel na řadu rozhodující moment utkání. Unikajícího Ondřeje Kříže podrazil Jan Šanoba a rozhodčí Hájek s velkou nevolí hostujících hráčů odpískal pokutový kop. Dle dostupných záběru byla penalta odpískána chybně, jelikož bránící Šanoba nejprve sebral balón. "Z mého pohledu od střídačky tam kontakt byl, sám faulovaný hráč mi to potvrdil.", obhajoval verdikt rozhodčího vedoucí domácího celku, Jan Basl. Druhá strana ovšem příliš nesouhlasila. "Čistě jsme odebrali balón a mohli jsme jít do protiútoku, když najednou rozhodčí odpískal penaltu, které se všichni na hřišti divili...", přidal pohled z druhé strany Jaroslav Klečka, trenér boleveckého A-týmu. Veškeré námitky ovšem byly rozhodčím zavrženy, míč si postavil Petr Štych a se štěstím procpal míč pod padajícím Kalčíkem do branky. 

 

Inkriminovaný penaltový zákrok zde.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Jan Basl, vedoucí domácích: "Vyrovnaný zápas, z trestného kopu jsme šli do vedení, za minutu jsme si dali smolný vlastní gól. Prvních dvacet minut druhého poločasu jsme drželi míč a v závěru jsme dali rozhodující gól z penalty."

SSC Bolevec
Jaroslav Klečka, trenér hostů: "Nám se celkem dařilo, až na rozhodčí, kteří nás zařízli otřesným způsobem. Utkání bylo celkem vyrovnaný, ovšem rozhodčí pískal fauly nám, soupeři nic, vymyšlený ofsajd, žluté karty a vrchol byla penalta v závěru. I domácí fanoušci nám říkali, že takový zářez dlouho neviděli. Co s tím ale máte dělat..."



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
J. Křikava [-] - J. Hereit [-] (84. D. Veselý [-] ) , M. Lupáč [-] (79. L. Chmelík [-] ) , P. Štych [-] , O. Kříž [-] (90. M. Brož [-] ) , P. Bejček [-] (65. R. Fišer [-] ) , J. Kotnauer [-] , M. Světlík [-] , M. Tyc [-] , M. Kolařík [-] , P. Cafourek [-] (75. P. Ulrich [-] )

SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - M. Soukup [-] , L. Matoušek [-] (79. J. Šlehofer [-] ) , M. Bublík [-] , J. Šanoba [-] , J. Sušánka [-] , O. Šnaider [-] , M. Pelnář [-] , P. Greif [-] , D. Humpál [-] , J. Hibler [-]

ŽK: 60. M. Lupáč - 12. D. Humpál , 32. L. Matoušek , 80. M. Pelnář , 87. M. Soukup . ČK: 60. J. Hibler .
Místo: Mýto. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - MAZANEC Marek, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.