1:4
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevečtí padli s vedoucím Rozvadovem


Branky


0

Rozjetý Rozvadov přijel v rámci 11. kola do Bolevce. Zápas prvního s předposledním skončil podle očekávání jednoznačným výsledkem. Ne tak jednoznačný byl ale průběh.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozvadovský problém - první poločasy

Rozvadov začal velmi aktivně a ukazoval, že jeho dosavadní vedení v tabulce není pouhou shodou náhod. Po aktivním úvodu se dokonce dočkal rychlého vedení. Po přímočaré akci na jeden dotek se míč z levé strany přenesl na pravou, kde si míč přehodil z levačky na pravačku Marek Skopový a jeho tečovaná střela zapadla za zada bezmocného Kalčíka. Rozvadovským to ale nejspíše stačilo a nepochopitelně přestali hrát, čehož využili domácí k vyrovnávacímu gólu. Míč se po prohraném soboji ve středu hřiště dostal ke kapitánovi Michalovi Bublíkovi, který si před vápnem všiml vyběhnutého Ptáka a skákající míč poslal lobem do branky. Těsně před poločasovým hvizdem dostal Bolevec ještě výhodu trestného kopu, ze kterého trefil zkušený Pavel Greif svou střelou břevno.

Jasná záležitost pro domácí

Po prospaném konci první půle se rozvadovští semkli a začali opět hrát jejihc tradiční líbivý fotbal, díky kterému se opět dostávali do šancí. I tak to mohl být ale soupeř, kdo se mohl ujmout vedení. Onřej Šnajder postupoval od poloviny hřiště nikým nebráněn sám na gólmana Ptáka, v poslední chvíli si míč ale příliš předkopl a následná slabá střela nenadělala rozvadovskému gólmanovi příliš starostí. Na druhé straně se již ale balón ze sítě lovil. Při centru z volného přímého kopu trefil jeden z rozvadovských ruku bránící Sušánky a standardní situace se opakovala, tentokrát z 20 metrů od branky. Střelu Jana Viterny ještě Václav Kalčík vyrazil, na následnou dorážku Patrika Hány byl ale již krátký. V 75. minutě pronikl Marek Skopový do vápna a zpětnou přihrávkou našel Pavla Kaše, jehož rána po horní tyčku znamenala vedení 3:1. V poslední minutě utkání navíc domácí obraně upláchl Pavel Kaše, udělal kličku gólmanovi a nesobecky nahrál před prázdnou branku Lukáši Čížkovi, který tak uzavřel skóre na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jaroslav Klečka, trenér domácích: "Bylo to těžký, jelikož byl soupeř lepší asi celý zápas. My jsme dokázali bojovností vyrovnat utkání. V druhém poločase jsme měli výbornou šanci za stavu 1:1, ale nedali jsme, což bylo velká škoda. Soupeř potom dal druhý gól a nebylo co řešit, od nás už to byla jen křeč. Každopádně výsledek možná až moc krutý. Při troše štěstí se s nima dalo hrát."

TJ Rozvadov
Martin Bronec, trenér hostů: "Opět jsme zaspali první půli. Rychle jsme vedli, ale potom jsme z nepochopitelných důvodu přestali hrát a soupeř vyrovnal. Druhou půli si myslím, že už to bylo jednoznačný a vyhráli jsme jednoznačně a zaslouženě."



Sestavy


SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - J. Fryček [-] , M. Soukup [-] , L. Matoušek [-] , M. Bublík [-] , J. Šanoba [-] , J. Sušánka [-] , O. Šnaider [-] , J. Šlehofer [-] (46. M. Pelnář [-] ) , P. Greif [-] (62. M. Zítek [-] ) , D. Humpál [-] (88. L. Ficu [-] )

TJ Rozvadov
J. Pták [-] - L. Viterna [-] , M. Skopový [-] , P. Kaše [-] , J. Křehlík [-] , M. Bronec [-] , L. Čížek [-] , N. Stoilkov [-] (67. P. Hána [-] ) , J. Viterna [-] , J. Žemlička [-] , T. Hutta [-]

ŽK: 28. J. Šanoba , 38. J. Šlehofer , 67. J. Sušánka - 52. P. Kaše .
Místo: Bolevec. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Lhoták Luděk - ŠÁLKOVÁ Helena, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.