Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra Chotíkova nabídla 8 branek


Branky


0

Velmi atraktivní duel před 8 osmdesáti diváky se odehrál na chotíkovském trávníku. Kromě osmi branek se mohli diváci těšit i z dámské společnosti na lajně, kde s praporkem pobíhala slečna Špindlerová.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení

Chotíkovští měli velké problémy se sestavou, kdy museli vypomoci jak hráči B-týmu, tak i náhradní gólman Michael Vojáček, který se postavil na hrot útoku. V 8. minutě se domácí ujali vedení. Jaroslav Levý se ujal rozehrávky trestného kopu. Jeho střela ještě sice do sítě nepropadla, následná dorážka obránce Jaroslava Klusky už ale ano. To, že i gólmane umí z balónem, ukázal po čtvrthodině hry Michael Vojáček, ale jeho individuální průnik ještě gólem neskončil. Ve 24. minutě se ale od něj poněkud šťastné odrazil balón do protipohybu gólmana Wohlmutha a náskok byl hned dvougólový. Ten ale dlouho netrval. ve 27. minutě si na nadýchaný centr Jiřího Kořínka z rohového kopu naběhl jeho jmenovec Jiří Abrt, který nekompromisní hlavičkou nedal zkušenému Kráslovi šanci. O deset minut později se ale prosadil pěknou umístěnou střelou z halfvoleje kapitán Michal Prais a už to vypadalo, že je rozhodnuto.  

Definitivní rozhodnutí v závěru

Rokycany ale ve druhém poločase dokázaly snížit na rozdíl jediné branky. Po nepřímém volném kopu se míč odrazil k volnému Ondřejovi Havlíčkovi, který svou utaženou střelou nedal brankáři sebemenší šanci. V tu chvíli vsadil trenér Horváth vše na jednu kartu a vysunul vysokého Jiřího Abrta ze stopera na hrot útoku. Po 5 minutách ale Abrt putoval zpět na svou pozici, jelikož hned z první vážnější situace se Chotíkov prosadil. Miroslav Hauer, který chotíkovským vypomohl v tomto zápase, si na 25 metrů od branky všiml vyběhnutého Martina Wohlmutha a krásným lobem ho přehodil, čímž prakticky rozhodl utkání, do jehož konce ale domácí ještě dvakrát skórovali. Nejprve se po pěkné kombinaci a náběhu za obranu prosadil David Míka a poté dal pečeť na zápis o utkání Jiří Hartl, který si po pěkné přihrávce střídajícího Šulana připsal také zápis do tabulky střelců.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Jaroslav Urbánek, trenér domácích: "Opět jsme hrozně lepili sestavu a hrozně si cením toho, že kluci bojovali po minulém špatném utkání až do konce a bojovností jsme to utkání i dovedli do vítězného konce. Cením si toho hrozně moc, protože to jsou, a budou, pro nás strašně důležitý body."

FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér hostů: "Výsledek 6:2 asi neodpovídá průběhu zápasu. Sice jsme v prvním poločase udělali nějaké chyby, které soupeř potrestal a prohrávali jsme 3:1. V druhém poločase byl Chotíkov lepší, ale jen do chvíle, kdy jsme snížili na 3:2, potom jsme se snažili vytvořit tlak, ale hned z prvního brejku jsme dostali na 4:2 a bylo po utkání,"



Sestavy


FC Chotíkov 1932
J. Krásl [-] - D. Vacek [-] , M. Vojáček [-] (66. M. Hauer [-] ) , M. Prais [-] (69. J. Šulan [-] ) , M. Prais [-] , J. Levý [-] , D. Míka [-] , M. Míka [-] , J. Kluska ml. [-] , J. Hartl [-] , D. Chotěborský [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Abrt [-] , M. Trnka [-] , P. Pfeifer [-] , D. Burket [-] , T. Křikava [-] (56. T. Lipčák [-] ) , M. Jedlička [-] , J. Kořínek [-] (70. F. Miko [-] ) , V. Tobrman [-] , O. Havlíček [-] , J. Kořínek [-]

ŽK: 66. M. Prais , 69. J. Krásl , 78. J. Hartl - 78. J. Kořínek .
Hráči zápasu: D. Chotěborský - J. Abrt .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Homr Michal - ŠIŠKA Pavel, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.