2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice si poradily s posledním Mýtem


Branky


0

V rámci 13. kola se utkaly Vejprnice proti Mýtu, které se po prospaném začátku soutěže probudilo a z posledních tří zápasů získalo osm bodů. Vejprnice ale ukázaly, že mají svou sílu a s přehledem zvítězily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky během dvaceti minut rozhodly

Od úvodního hvizdu si vzali míč na kopačky domácí borci a snažili se dostat co nejblíže branky hostů, ve které čelil vejprnickým pokusům Jakub Křikava. Již v 10. minutě se mohli radovat poprvé. Po výborném presinku na půli hřiště získal balón mladičký Daniel Svoboda, přiťukl na levé křídlo Matějovi Horovi, který centrem našel na přední tyči zkušeného Biedermanna, který poslal míč do branky. Druhý gól mohl přidat pár minut nato Lukáš Kuhajda, který se dostal sám za obranu Slavoje Mýto a postupoval osamocen na brankáře Křikavu, který mu ale zmenšil střelecký úhel a střelu vejprnického středopolaře vytlačil mimo branku. Po půlhodině hry přišel druhý úspěch z kopačkek domácích hráčů. Po rohovém kopu propadl míč až na hranici velkého vápna, kde číhal na odražený míč Jakub Mašek a svou příležitost zužitkoval bravurně, když poslal míč přes chumel hráčů přesně do míst, kam brankář Křikava neměl šanci dosahnout. 

Aktivita opadla

Vejprnice s vědomím pohodlného náskoku přestaly hrát svůj přímočarý fotbal, a hrozit tak mohlo více Mýto, které o poločasové pauze stáhlo svého kapitána Petra Bejčka, kterého nahradil velezkušený čtyřicátník David Veselý. V 70. minutě se dočkalo své první velké šance, když se po centru z pravé strany dostal ke střele z první Vonášek, jehož pokus byl ale sražen mimo tři tyče. I Vejprnice ale mohly rozšířit svůj gólový účet, ovšem chvílemi to vypadalo, že hráči chtějí balón dopravit do prázdné branky a několikrát své slibné příležitosti překombinovali. Do dalších šancí se ovšem nedostalo ani Mýto, a výsledek se tak již ve druhém poločase nezměnil. Vejprnice tedy berou tři body a přiští týden je čeká silný lídr soutěže Rozvadov, kdežto Mýto přivítá na svém hřišti mladý celek Rapidu.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "Myslím si, že to bylo zasloužené vítězství. Byli jsme lepším týmem, měli jsme více šancí. Asi jsme měli vyhrát i větším rozdílem. Mýto nebylo až tak nebezpeční, ale žádnou vyloženou šanci si nevytvořilo."

TJ Slavoj Mýto
Jan Basl, vedoucí hostů: "První poločas jsme herně propásli a dostali jsme laciné branky. Ve druhé polovině se výkon po rozmluvě v kabině a prostřídání zlepšil, ale od poloviny druhého poločasu začali hrát domácí na brejky a hlídali si výsledek. Bohužel nám ale chyběli tři hráči ze základní sestavy, což je znát."



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
M. Dufek [-] - V. Puhlovský [-] , D. Svoboda [-] (88. F. Heindl [-] ) , M. Hora [-] , L. Rada [-] , L. Kuhajda [-] , T. Kristl [-] (67. D. Růžička [-] ) , J. Biedermann [-] (90. Z. Milota [-] ) , P. Harmady [-] , J. Mašek [-] , Š. Havránek [-]

TJ Slavoj Mýto
J. Křikava [-] - F. Sůva [-] (25. M. Veverka [-] ) , J. Hereit [-] , M. Lupáč [-] (88. V. Pěnkava [-] ) , L. Šťastný [-] (53. T. Vonášek [-] ) , P. Bejček [-] (46. D. Veselý [-] ) , P. Štych [-] , M. Švejda [-] , M. Světlík [-] , M. Tyc [-] , J. Kotnauer [-]

ŽK: 23. L. Rada , 43. V. Puhlovský - 45. P. Štych .
Hráči zápasu: J. Mašek .
Místo: Vejprnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Červený Václav - ŠTÖKL Jiří, HODEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.