2:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horšovský Týn si z Holýšova odváží dva body


Branky


0

14. kolo nabídlo i souboj Holýšova s Horšákem, který v utkání dvakrát vedl, nakonec se ale musel spokojit "pouze" se dvěmi body za vítězství po penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1:1

Holýšov se do šance dostal po deseti minutách hry. Domácí Vojtěch Mour byl faulován, Petr Majlát si postavil míč a snažil s svým centrem ve vápně najít někoho ze svých spoluhráčů. Našel ovšem jen nohu jednoho z hostujících borců, od které se míč odrazil pouze do tyče a následně do připravené náruče gólmana. V 17. minutě zatáhl Blacký míč k rohovému praporku a stříleným centrem našel Jana Doležala, který předskočil svého strážce a poslal míč za záda mladého Dolejše. Domácí odpověděli o pět minut později. Radek Kraus dostal míč do běhu, odcentroval do vápna, kam si naběhl Jan Valachovič a hlavou prostřelil Jaroslava Nováka v bráně. A Holýšov mohl rázem vést, nepříliš razatní hlavičku z malého vápna od Valachoviče však gólman Novák kryl do svých rukavic. 

Za pět minut dvanáct

Falout si s Radou narazil na půlce hřiště a šel sám na brankáře Dolejše. Těsně před malým vápnem ale míč zasekl, dobíhající obránci nezabrzdili pohyb a přeběhli míč a Marek Falout si již mohl vybrat, kam míč pošle. Hosté už se skoro radovali ze tří bodů, které by se jim v tabulce nesmírně hodily, ale přišla studená sprcha. Hostující obránci si v obraně nadělali spoustu zmatku po nákopu Martina Lukáše a míč nechali propadnou na zadní tyč k Petrovi Jenišovi, který míč uklidil do prázdné branky a rozhodl o tom, že o vítězi budou rozhodovat až pokutové kopy. Ihned po rozehrání ale mohl tuto myšlenku Horšovský Týn rozmetat, jeho zakládající se brejk ale zmařil za cenu druhé žluté karty kapitán Petr Majlát a domácí dohrávali v deseti. Rozhodující penaltu proměnil Martin Čedík a Horšák tím pádem bere dva body.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Karel Míčka, trenér domácích: "Trošku smůly. Nahráli jsme soupeři dvakrát na gól, ale hlavně jsme v prvním poločase mohli vést 5:0, kdy jsme nastřelili dvě tyčky a jednou břevno. Pro nás celkem smolný zápas, Horšák bránil, my jsme tlačili, ale nebyli jsme schopní jim dát více branek a oni nám dvakrát utekli."

FC Dynamo Horšovský Týn
František Věneček, vedoucí hostů: "Za krásného podzimní počasí jsme nastoupili do zápasu velmi laxně a domácí se dostávali do šancí jako na běžícím páse. Přežili jsme to ale a šli jsme po ojedinělé akci do vedení. My jsme hráli v bloku na vlastní půlce a soupeř se tam celý zápas těžko dostával. Po chybě ale soupeř vyrovnal. V druhém poločase jsme vedli a drželi jsme výsledek až do 90. minuty. Potom ale bylo nedorozumění ve vápně a byl z toho vyrovnávací gól."



Sestavy


FK Holýšov
L. Dolejš [-] - M. Lukáš [-] , P. Jeniš [-] , R. Kraus [-] (81. K. Staněk [-] ) , V. Mour [-] , J. Valachovič [-] , P. Majlát [-] , M. Černohorský [-] , V. Kaas [-] (68. R. Šimka [-] ) , R. Baxa [-] (60. J. Hamerník [-] ) , T. Levička [-] (76. P. Trhlík [-] )

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - D. Novák [-] , J. Černík [-] - L. Kordule [-] , J. Doležal [-] (70. D. Mach [-] ) , M. Falout [-] - Z. Rubáš [-] , V. Rada [-] , M. Čedík [-] , M. Blacký [-] , T. Novák [-]

ŽK: 78. P. Majlát - 4. M. Čedík , 50. L. Kordule , 57. T. Novák , 64. M. Falout . ČK: 90. P. Majlát .
Hráči zápasu: P. Majlát .
Místo: Holýšov. Počet diváků: 180. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - HAVRÁNEK Martin, BÍNA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.