6:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice přejely Luby


Branky


2. V. Uzlík , 6. P. Bešta , 26. M. Vacík , 34. J. Duchek , 53. P. Lambor , 79. M. Zdeněk (p.)
0

V jednoznačnou záležitost se proměnil sobotní duel Přeštic s Luby, když domácí nasázeli do sítě hostů již v prvním poločase čtyři branky a nakonec zvítězili vysokým rozdílem 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky do lubské sítě

Přeštičtí vstoupili do utkání ve velkém stylu a hostům od prvních minut prakticky nepůjčovali balón. Toho se Luby poprvé dotkly až ve 2. minutě, když odvártily míč na rohový kop z kterého se hlavou prosadil domácí hrající trenér Václav Uzlík. V 6. minutě tentýž hráč nahrál na 40. metrů přesně do nohy Milanu Vacíkovi, který si míč navedl do středu a prostrčil míč na Pavla Beštu, který poslal míč kolem padajícího brankáře Kalaše. Ve 25. minutě proskákal Vacíkův centr celým vápnem, až skončil pár centimetrů vedle levé tyče. O minutu později se ale mohl přeštický středopolař radovat. Vacík s Beštou si vyměnili své role u druhé branky a první jmenovaný prostřelil Kalaše mezi nohama. Ve 34. minutě musel míč z branky lovit hostující brankář Kalaš počtvrté. Milan Vacík rozehrál roh na volného Uzlíka, který posadil nadýchaný centr na hlavu kolegy z obrany, Jana Duchka, který tak mohl slavit míč v síti. 

V duchu exhibice

Luby se na začátku druhé půle trochu osmělily, do šance se dostala dvojice Kvítek-Šůs, jejichž akce ale brankou neskončila.V 53. minutě tak znovu udeřili domácí. Luboš Růžička rychle vykopl míč přesně do běhu Milanu Vacíkovi, který ukličkoval tři obránce hostů a přistrčil míč do běhu Zdeňku Michalovi, jehož střela byla sražena pouze k Patriku Lamborovi, který se zachoval jako zkušený mazák a s klidem skóroval. Do šance se znovu dostali i hosté, ale Přemysl Voráček po pěkné akci netrefil branku. Deset minut před koncem utkání navíc pronikajícího mladíka Sýkoru poslal k zemi Čížek a byla nařízena penalta. K té se postavil zkušený exekutor Michal Zdeněk a ač si Kalaš na jeho střelu k tyči sáhl, míč se dostal do branky a konečný stav byl ustanoven na 6:0



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér domácích: "Dneska se nám dařilo moc hezky. Hned z první akce zápasu jsme šli do vedení, do 25. minuty jsme přidali další dvě branky a bylo prakticky rozhodnuto. Zbytek utkání byl pro nás příjemný a bez komplikací jsme si došli pro tři body."

TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí hostů: "Dneska se nám nedařilo. Nastoupili jsme do zápasu s trochu naivní představou, že si prostě zahrajeme fotbal. Hosté ale mají určitou fotbalovou kvalitu a každou naši chybu po zásluze trestali. Zasloužené vítězství Přeštic.



Sestavy


FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - V. Uzlík [-] (53. Z. Štěpán [-] ) , S. Turek [-] , J. Duchek [-] , V. Lecjaks [-] - I. Blahoudek [-] , M. Vacík [-] (72. Z. Sýkora [-] ) , M. Bouc [-] (62. J. Ornet [-] ) , M. Zdeněk [-] - P. Lambor [-] , P. Bešta [-]

TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - M. Pivoňka [-] (67. K. Šleis [-] ) , A. Čížek [-] , M. Vejskal [-] , J. Lysek [-] (86. T. Blohmann [-] ) - P. Kvítek [-] , D. Raišl [-] (67. P. Voráček [-] ) , K. Křížek [-] , M. Sysel [-] - K. Švátora [-] (46. M. Šůs [-] ) , J. Cole [-]

ŽK: 59. M. Pivoňka .
Hráči zápasu: V. Uzlík , P. Bešta - P. Kvítek .
Místo: Přeštice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠIMEK František - BURDA Miloš, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.