Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice porazily těsně Benfiku


Branky


0

Slavia Vejprnice se ke konci podzimu rozjela, další překážkou jí byla rezerva Domažlic, kterou naopak v posledních zápasech trápí mizerná koncovka. Dnes sice dala tři branky, ale ani to nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím vyšel začátek

Domažlice nezachytily úvodní tempo domácích hráčů, kteří to nemilosrdně trestali. Již ve třetí minutě se po presinku dostali k míči na půli hřiště, na přihrávku si mezi obránce seběhl Pavel Harmady, který pěknou střelou na zadní tyč poslal svůj tým do rychlého vedení. V 15. minutě si vzal míč Lukáš Kuhajda, narazil si balón s Jakubem Maškem a vyslal za obranu Tomáše Kristla, který si se svou šancí poradil jako zkušený mazák a vedení bylo rázem dvougólové. Domažlice byly jako opařené a sami si ani nedokázali v prvním poločase vytvořit žádnou příležitost. Vejprnice naopak mohly přidat ještě jednu branku, ale to by Lukáš Kuhajda musel svou střelu namířit o pár čísel doprava.

Jako na houpačce

Do druhého poločasu vstoupili hosté o poznání lépe a v 62. minutě se radovali z kontaktní branky. Po přenesení hry na levou stranu se Buršík uvolnil na hranici šestnáctky a razantní střelou na první tyč rozvlnil síť. O pár minut později si ale domácí vzali svůj náskok zpět. Po centru do pokutového území šel do vzdušného souboje vejprnický Harmady a domažlický gólman Straka, první jmenovaný se dostal k hlavičce, kterou na zadní tyči doklepl do odkryté svatyně Jiří Biedermann. Hosté znovu snížili v 75. minutě, kdy Tumpach našel zpětnou přihrávkou Milana Lucáka, který utaženou střelou k tyči překonal Michala Dufka v brance domácího celku. Po dvou minutách se ale opět ozvali vejprničtí. Tomáš Kristl se po rozehrávce trestného kopu nakrátko dostal k míči, přiťukl na Lukáše Kuhajdu, který našel křížným pasem Jakuba Maška, který se sám před Strakou nemýlil. V 86. minutě se k balónu dostal střídající mladík Jakub Selnar, který přehodil vyběhnuvšího Dufka a stanovil konečné skóre 4:3. V 91. minutě dala definitvní tečku za utkáním červené karta Zdeňka Miloty, který nešetrně zajel zezadu do protihráče, a o pár vteřin si tak zkrátil pobyt na hřišti.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "Vítězství je zasloužený, byli jsme lepší a vypracovali jsme si více brankových příležitostí. Soupeř z minima vytěžil maximum a my jsme si sami zápas zkomplikovali. Nedávali jsme šance a kvůli tomu byl zápas napínavý až do konce."

TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér hostů: "My jsme dneska prospali první poločas, kdy nás soupeř předčil v rychlosti, nasazení, důrazu. Do druhé půle jsme kluky povzbudili a dostali jsme se na dostřel jednoho gólu. Bohužel jsme utkání nedotáhli. Za prospaný první poločas jsme si ale vyhrát nezasloužili."



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
M. Dufek [-] - L. Rada [-] , V. Puhlovský [-] , L. Kuhajda [-] , T. Kristl [-] (90. Š. Havránek [-] ) , J. Biedermann [-] (83. D. Růžička [-] ) , P. Harmady [-] , M. Hora [-] , J. Mašek [-] , D. Svoboda [-] (68. Z. Milota [-] ) , F. Heindl [-]

TJ Jiskra Domažlice B
J. Straka [-] - M. Lucák [-] , D. Lešek [-] , D. Tumpach [-] , L. Waldmann [-] , O. Černý [-] , L. Bláha [-] (85. J. Selnar [-] ) , M. Buršík [-] , J. Korelus [-] , M. Hojda [-] (87. A. Vlček [-] ) , J. Kalný [-] (66. F. Copák [-] )

ŽK: 26. V. Puhlovský , 86. L. Kuhajda - 76. O. Černý , 82. M. Lucák , 85. J. Korelus , 89. D. Lešek . ČK: 91. Z. Milota .
Hráči zápasu: T. Kristl - D. Tumpach .
Místo: Vejprnice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šlajs Jakub - ŠAUFLOVÁ Jana, ŽÁK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.