M. Pinc 72.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany těsně podlehly Horšáku


Branky


72. M. Pinc
0

Poslední 15. kola nám přineslo střetnutí, které nemělo favorita. To se ostatně také potvrdilo, padl jediný gól, který rozhodl o vítězi tohoto klání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branky nepřinesla

V jedné věci se zástupci obou týmů po zápase neshodli. "Dnes utkání ovlivňoval silný vítr. Kdo hrál po větru, měl šance. V prvním poločase to byly Rokycany, neproměnily, v druhé půli jsme to byli my a jednu šanci jsme dali.", přikláněl ovlivnění průběhu utkání větru předseda domácích, František Věneček. "Nemyslím si, že by to bylo o větru. Svou roli spíše sehrál terén, kdy jedna polovina hřiště byla tvrdší, než ta druhá, což ovlivňovalo odskoky míče.", oponoval s poukázáním na týnský pažit trenér hostů, Peter Horváth. Je ale pravda, že Rokycany měly v prvním poločase větší šance. Tu největší neproměnily při trestném kopu z velmi zajímavé vzdálenosti, po kterém ale míč pouze líznul horní tyč týnské branky, kterou hájil Jaroslav Novák. V další šanci selhal i Patrik Pfeifer, kterého vysunul za obranu parádním pasem kapitán Tobrman, když neproměnil svůj brejk.

Rokycany nepřežily velké šance

Do druhého poločasu provedl trenér Tomášek v domácí sestavě dvě změny a ta první ho mohla hned po minutě rozradostnit. Zdeněk Rubáš totiž šel sám na Martina Wohlmutha. Jeho pokus o lob mu ale nevyšel, míč mu sjel z nohy a nešťastnému střelci utekl až do náruče brankáře. O pár minut se o podobný lob pokusil Michal Pinc, ovšem ani jemu se technický kousek nepovedl a míč opět skončil v rukavicích gólmana. Do třetice všeho dobrého. V 72. minutě míč po centru do vápna schoval do rukavic brankář Jaroslav Novák a rychle poslal míč do hry dlouhým výkopem. Vlivem silného větru a nerovného terénu míč odskočil jinak, než hostující obránci očekávali, a míč spadl před Michala Pince, který přehodil brankáře a poslal Horšovský Týn do vedení. To mohl v závěru ještě navýšit Marek Falout, jehož pěknou střelu ale Wohlmuth dokázal zkrotit.



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
František Věneček, vedoucí domácích: "První půli měl šance soupeř, ale nedal a my jsme stále byli ve hře. Ve druhé půli jsme si sami vytvořili několik slibných příležitostí a jednu jsme naštěstí proměnili, takže bereme tři body."

FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér hostů: "První půli jsme hráli dobře, zápas jsme měli pod kontrolou, ale neproměnili jsme asi tři velké šance. V druhé půli to bylo právě naopak, nedostávali jsme se do šancí. Naopak soupeř šance měl. Bohužel jsme prohráli a mrzí mě, že jsme si neodvezli minimálně bod. Rád bych ale pochválil dva dorostence, kteří s námi dnes cestovali - Kouřila a Cibulu."



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - D. Novák [-] , J. Černík [-] (88. P. Báco [-] ) - L. Kordule [-] , M. Falout [-] - M. Pinc [-] , J. Jurko [-] , D. Mach [-] (46. M. Dudáček [-] ) , V. Rada [-] , M. Čedík [-] (46. Z. Rubáš [-] ) , M. Blacký [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - L. Kouřil [-] , P. Pfeifer [-] (82. D. Burket [-] ) , J. Kořínek [-] , J. Abrt [-] , M. Jedlička [-] , M. Blecha [-] , V. Tobrman [-] , J. Kořínek [-] (75. T. Cibula [-] ) , O. Havlíček [-] , M. Trnka [-]

ŽK: 26. J. Jurko , 38. D. Mach .
Hráči zápasu: J. Novák , L. Kordule - L. Kouřil .
Místo: Horšovský Týn. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kříž Lukáš - JANDA Marek, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.