Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 10:00

4.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov znovu prohrál a stále čeká na první body, vyklepli ho i v Novém Sedle


Branky


0

Dolnímu Rychnovu se zkrátka nedaří a je zralý na boj o záchranu. Zatím nezískal jediný bod a se skórem 3:25 se drží po pěti kolech na posledním místě tabulky. Smlsnul si na něm i Baník Union, kterému také začátek sezóny příliš nevyšel, ale na výhru 8:2 to zrkátka proti Rychnovu stačilo. Je otázkou, zda to dokáže omlazený sedelský tým nakopnout do dalších kol, ale pokud ano, mohl by se konečně Baník začít posouvat k vyšším příčkám, kam ostatně i patří. Těžko však říci, jak na tom bude Rychnov, protoe pokud se nezlepší, bude to mís hodně těžké. U Chodova se dá očekávat brzký vzestup, Jindřichovice také nebudou na Rychnov čekat a Svatava patří také rozhodně výš. Tak jen aby měli alespoň v Rychnově, oč hrát. Probudit se musí ale, co možná nejdříve. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od začátku bylo jasno, Rychnov se vlastně sám srazil do kolen

Rychnov neměl šanci ani tentokrát a Novému Sedlu dal příležitost pořádně se tréninkově rozehrát. Omlazený domácí kádr disponuje dobrou pohyblivostí a především rychlou a přímočarou kombinační taktikou, která mu na první polovinu tabulky však zatím nestačila. A kdo ví, jak by to dopadlo tentokrát, kdyby už v desáté minutě nedostal Baník Union do vedení vlastním gólem obránce Karel Hylský. To už se nedozvím. Jisté však je, že tento fakt vlil Novosedelským odvahu, pohodu a vyšší sebevědomí do žil a od té doby šlo už vše, jako po másle. Už za pár minut zvýšil na rozdíl dvou branek Pave Wýstrach. To ale domácí dostalo do takového varu, že úplně zapoměli na defenzivu a všechny síly začali vrhat do útoku, čehož Rychnov využil. Balón dostal Karel Tříska, který si obhodil obránce a vypálil přímočaře rovnou za záda brankáře. Poté však začali hrát domácí hráči opět rochu disciplinovaněji a přineslo to své ovoce. Brzy Třískovi odpověděl nádhernou ranou zpoza vápna Daniel Petřík, jehož střela neměla od šibenice příliš daleko. Ale na to už se nikdo ptát nebude. V závěru první půle ještě vykombinovali domácí jednu brankovou akci, kterou přesně zakončoval Lukáš Macák a bylo naprosto rozhodnuto. Druhý poločas už neměl sílu něco zvrátit.

Opět 4:1, domácí slaví vysokou výhru

Hosté se nastačili ve druhé půli ani rozkoukat a už je srazil přesnou trefou zpět k zemi Tomáš Kubišta. A aby to diváky neomrzelo, vytvářelo si Sedlo dále jednu šanci za druhou a už o čtyři minuty déle slavilo pošesté, když se trefil také Kamil Farkaš st.. Nové Sedlo si tento zápas doslova užívalo a stále méně si plnilo své defenzivní povinnosti. Většina hráčů se chtěla podílet na přidávání branek a za stavu 6:1 už si to také mohla dovolit. Zpočátku to ještě tolik nevadilo, protože David Patera zvýšil na 7:1 a zdálo se, že Rychnov už se na nic nezmůže, ale co je moc, to je moc. Domácí polevili v obraně natolik, že se hosté nakonec přeci jen prosadili. Na penaltu dostal přesný pas vzduhem opět Karel Tříska, který se však neukvapil, zpracoval balón, obešel dva obránce a střelou k tyči ukázal svou zkušenost a chladnokrevnost. To domácí opět maličko v obraně nakoplo, ale poté už polevovali postupně i v ofenzivě a spíše se nic nedělo. Ale nakonec utkání svou tečku mělo. V šestaosmdesáté minutě se opět trefil David Patera, a upravil tak na konečných 8:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Union Nové Sedlo B
Tomáš Kubišta (Baník Union Nové Sedlo): Dnes to bylo dobré utkání. Sedmdesát minut jsme vydrželi hrát dobrý kombinační fotbal a soupeře jsme přehrávali. Jedinou kaňkou je těch posledních dvacet minut, kdy už všichni hráli jen dopředu a nikomu se nechtělo vracet. Ale jinak jsme za dnešek spokojení. Myslím, že to pro nás byli povinné tři body.

SK Dolní Rychnov B
Jan Kříž (SK Dolní Rychnov): Nemůžeme být spokojeni. Opět jsme dorazil v takové slátané sestavě. Soupeř byl jednoznačně lepší a my neměli šanci. Vytvořili jsme si pár šancí, ale spíš jsme je nevyužívali. Chtěl bych ale vyzdvihnout výkon útočníka Třísky, který dal dvě branky a náš tým tím vytáhl o maličko výše.



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo B
R. Rychna [-] - D. Patera [-] , P. Wýstrach [-] , M. Kubelka [-] , M. Pešák st. [-] (61. M. Zajačik [-] ) - T. Kubišta [-] , K. Farkaš st. [-] , D. Petřík [-] - T. Tefr [-] , L. Macák [-] (58. K. Farkaš ml. [-] ) - J. Punčochář [-] (46. P. Kiss [-] )

SK Dolní Rychnov B
F. Křenek [-] - Z. Šedivec [-] , K. Tříska [-] , K. Kreysa [-] , V. Verner [-] , J. Kříž [-] (46. P. Kalabza [-] ) , P. Mentlík [-] , P. Halčinský [-] , M. Dvořák [-] , T. Sivák [-] , K. Hylský [-]

ŽK: 26. D. Patera .
Místo: tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Sieber Josef - JOHN Jiří (N), SUCHÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.