1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 15:00

4.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o druhé místo zvládlo lépe Krásno, Oloví se nechytilo


Branky


0

Toto byl asi jeden z největších šlágrů kola. Souboj druhého s třetím, tedy Oloví s Krásnem. Oloví zatím, jakožto nováček soutěže, svými výkony velice udivuje a rozhodně mile překvapuje. Zlepšení Krásna bylo už dlouho očekávané a letos se to konečně potvrdilo. To, že ale patří k nejlepším týmům soutěže a hraje velmi pohledný a atraktivní fotbal není žádným zázrakem. Tím spíš, když v létě přivedlo posilu, která se mu zatím vyplácí za všechny prachy, Lukáše Šeredu z Horního Slavkova. A ukázalo se, že to byl geniální tah. Lukáš táhne celé Krásno a je sschopen proměnit devadesát procent svých šancí, čož Krásnu dlouho scházelo. Zatím vede tabulku střelců s deseti zásahy v pěti utkáních a navíc se už dvakrát stal nejlepším hráčem kola. I tentokrát se ozval velmi hlasitě, když hattrickem prkticky rozhodl o vítězi. Musím ale podotknout, že dnes vedení Krásna musí působit naprosto geniálně, protože v létě přivedli ještě jednu posilu. Ondřeje Pikala a právě ten se ukázal, jako poslední střelec utkání. Nikdo jiný, než letní posily se v týmu Krásna tentokrát neprosadil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oloví se muselo bránit, Krásno ho zatlačilo a mělo více ze hry

Krásno bylo tentokrát na hřišti jasně lepším týmem a dominovalo po všech směrech. Navíc svou otevřenou hrou domácí tým jistě zaskočilo a ten se nestačil pod tlakem divit. Krásno si tak vytvářelo jednu šanci za druhou a domácího soka téměř k ničemu nepouštělo. A odměny v podobě vedení se dočkalo už v sedmnácté minutě, kdy se o otevření skóre postaral, kdo jiný, než suverén Lukáš Šereda. Ten navíc nenechal soupeře po inkasvání ani na chvíli rozkoukat a už podruhé rozvlinil jeho síť a zasadil mu další ránu přímo do srdce. Tím Lukáš Šereda dostal svůj tým do ještě větší pohody a zbytek poločasu už patřil Krásnu. Avšak branek už se diváci nedočkali, což slibovalo ještě celkem zajímavou druhou půli.

Oloví se vrátilo, ale poté úřadovaly letní posily

Oloví pro druhý poločas svou hru citelně vylepšilo a vedlo si daleko lépe, než v pedchozích částech. Dlouho se sice prsadit nemohlo, ale nakonec to v sedmdesáté minutě konečně přišlo a bylo tím zaděláno na pořádně napínavý závěr.  Trefil se Andreas Krämer po chybě brankáře Košťála, který mu nepochopitelně přihrál přímo na nohu. Tím vším však nechci říct, že Oloví byo jasně lepší a bylo jediným týmem na hřišti. Hrál se vyrovnaný fotbal a šance pochopitelně mělo i Krásno. Ale zpět ke hře. Poté se Oloví s vidinou vyrovnání začalo tlačit dopředu ještě více a chvílemi nebylo příliš daleko, ale nakonec, jak už jsme zmínil, využili jejich otevřené hry obě letní posily Krásna a bylo rozhodnuto. Nejrve se trefil Lukáš Šereda, který tak zaznamenal už desátý gól v sezóně v pátém utkání a v poslední minutě utání také Ondřej Pikal. To byly pro Oloví asi velké rány, které přiřkly nakonec vítězství definitivně Krásnu.



Ohlasy k zápasu


SK Oloví
Jakub Hofman (SK Oloví): Co hodnotit? Krásno bylo lepší, a tak prostě vyhrálo. Jediné, co mě mrzí, že se nedostavil delegovaný rozhodčí, který se prý před utkáním někde zranil, a tak musel pískat sudí laik. Mohl to být pěkný zápas druhého s třetím a toto utkání trochu uzmulo na kvalitě. Ale Krásno má mladý mančaft, běhavý a dokázalo si vytvářet mnoho šancí , které ještě navíc neproměnilo. My jsme sice ve druhé půli začali trochu hrát a mohli jsme i vyrovnat, ale oni nás poté v závěru dorazili a rozhodli. Shrnul bych to tedy tak, že Krásno bylo včera suverénně lepší a zasloužilo si vyhrát.

TJ Baník Krásno
Miloslav Homolka (Baník Krásno): Protože obrana nebyla tentokrát ve standartním složení, tak jsme se domluvili, že se pokusíme odehrát utkání na polovině soupeře. To se nám v první půli dařilo, ve druhé už ale tolik ne. Nicméně obrana nakonec byla nejlepší řadou našeho týmu a fungovala bez problémů. Byl to bojovný zápas a jsme rádi, že jsme ho vyhráli, jelikož pro nás byl velmi těžký. My jsme si ho navíc zkomplikovali sami, když jsme nejprve neproměnili šanci a poté se hosté dostali do závěsu po chybě brankáře. V závěru jsme měli ale více štěstí, dvakrát nám to tam spadlo a mohli jsme si oddechnout.



Sestavy



TJ Baník Krásno
M. Košťál [-] - J. Masopust ml. [-] , P. Michalec [-] , V. Kvapil [-] , O. Pikal [-] - W. Lorenz [-] , L. Šereda [-] , P. Poplštejn [-] , L. Ruppert [-] , M. Kvapil [-] - K. Václavík [-] -

Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Grůza David - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.