5:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pila doma bez větších problémů porazila Chyši B


Branky


26. J. Kalman , 47. J. Kalman (p.) , 53. J. Kalman , 65. J. Kalman , 75. A. Bošiak - 60. J. Chára , 85. J. Chára
0

Pila porazila svého soupeře zejména díky čtyřem brankám Jiřího Kalmana.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání však nebylo tak jednoznačné, jak naznačuje konečné skóre. V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal s šancemi na obou stranách. Skóre ale nakonec otevřeli domácí, když se ve 26. minutě prosadil Jiří Kalman. Další branky ale v prvním dějství nepadly, a tak platil po 45 minutách stav 1:0.

 

 

Hned z kraje druhé poloviny se ale utkání zlomilo. Už po necelé minutě hry byla pro domácí odpískán pokutový kop, kterého se ve 47. minutě bez problémů zhostil Jiří Kalman, jenž svým druhým gólem zápasu zdvojnásobil vedení domácích. Uplynulo jen dalších 6 minut a Jiří Kalman zkompletoval hattrick, v 53. minutě tak bylo prakticky rozhodnuto. Jenže hosté ani za tohohle stavu zápas nevzdali a v 60. minutě se dočkali snížení. První branku Chyše si připsal Josef Chára. Hosté po vstřeleném gólu vycítili šanci, jenže udeřilo naopak na druhé straně. V 65. vstřelil Jiří Kalman další gól, který byl pro něj i pro Pilu čtvrtým zásahem v utkání. V 75. minutě se síť za Smolíkem rozvlnila po páté, přesnou trefu měl na svědomí Adrian Bošiak. Utkání se v závěru spíše dohrávalo, hostům se ale přece jen podařilo vstřelit ještě jednu branku. Pět minut před koncem snížil na konečných 5:2 svým druhým gólem Josef Chára.



Sestavy


TJ Baník Pila
P. Gábner [-] - K. Mourek [-] , R. Vavřina st. [-] , M. Vavřina [-] , J. Tišnovský [-] , J. Plic [-] - J. Duda [-] , J. Kalman [-] , T. Verzich [-] , A. Bošiak [-] - R. Vavřina [-] -

TJ Sokol Chyše B
P. Smolík [-] - R. Rödling [-] , S. Richtárech [-] - M. Brejcha [-] , R. Korec [-] , L. Vojta [-] , J. Bystřický [-] , J. Metlička [-] , J. Chára [-] - T. Váňa [-] , J. Lorenc [-]

Hráči zápasu: J. Kalman - J. Chára .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Varga Marian - BUBELINY Jiří (N), PROKOP Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.