3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

2.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Děpoltovice si doma poradily s Březovou


Branky


0

Vyrovnaný zápas rozhodnul gólem pět minut po přestávce domácí Ondřej Čech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Děpoltovice měli vstup do zápasu opravdu skvělý a už po necelé minutě hry šly do vedení zásluhou gólu Romana Rubera. Hosty ale tato branka příliš nezlomila a v první půli se hrál vyrovnaný fotbal. Březové se nakonec podařilo i vyrovnat, když se ve 33. minutě prosadil David Štěpán. Domácí se ale ještě do přestávky vrátili do vedení, ve 40. minutě vstřelil důležitou branku do šatny Roman Höfler. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1.

 

Domácí měli výborný vstup i do poločasu druhého. Trvalo to sice o pět minut déle než v první půli, přesto se ale domácí dočkali velmi rychlé a důležité branky, kterou v 51. minutě vsítil Ondřej Čech. Děpoltovice už ve druhé půli nedopustily žádné drama, dvougólový náskok si bez větších problémů pohlídaly a připsaly si tak důležité tři body.

 



Sestavy


TJ Děpoltovice
- R. Ruber [-] , T. Košťál [-] (86. J. Šiler [-] ) , D. Hertl [-] , M. Křehlík [-] , M. Luboš [-] , O. Čech [-] , P. Janiss [-] , V. Belbl [-] , L. Koteš [-] , R. Höfler [-] (75. M. Kolitsch [-] ) , M. Skoupý [-]

TJ Jiskra Březová
R. Esenhammer [-] - T. Dimitrov [-] (77. K. Látka [-] ) , M. Ploc [-] , J. Hvizd [-] , L. Jíra [-] - M. Zemianek [-] , Š. Švachula [-] , M. Richter [-] , D. Štěpán [-] - A. Moravec [-] , M. Málek [-]

ŽK: 12. V. Belbl , 30. D. Hertl , 64. T. Košťál , 87. R. Ruber .
Hráči zápasu: R. Höfler - D. Štěpán .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Koudelka Tomáš - BIČANÍK Pavel (N), MARŠÍK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.