5:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 10:30

3.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dalovice doma vysoko porazily Kyselku


Branky


38. L. Diviš (vl.) , 48. T. Stolín , 49. D. Sochor , 75. T. Stolín , 80. V. Mykhaylyuk - 22. F. Vandák
0

Domácí i přes ne zcela jistou první půli porazily svého soupeře poměrně s přehledem a upevnili si první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak už ale bylo zmíněno, první půle nebyla v režii Dalovic, právě naopak. Kyselka byla lepším týmem a ve 22. minutě se také dostala do vedení zásluhou branky Františka Vandáka. Domácím se nedařilo, přesto se jim ale ještě do přestávky podařilo srovnat skóre. Ve 38. totiž vstřelil gól hostující Lukáš Diviš, bohužel pro Kyselku si ale srazil míč do vlastní brány. Skóre se už v první půli nezměnilo, platilo tedy skóre 1:1.

 

Dalovice provedly o přestávce jednu změnu a možná i díky ní šel výkon domácích rapidně nahoru. Už ve 48. minutě vstřelil vedoucí branku domácích kanonýr Tomáš Stolín a jen o minutu později se prosadil David Sochor, Dalovice tak po necelých čtyřech minutách hry ve druhém poločase vedly o dvě branky. A domácí nadále pokračovali ve své aktivitě, která přinesla další góly. V 75. minutě přidal svou druhou branku jeden ze dvou nejlepších střelců soutěže, Tomáš Stolín a bylo definitivně rozhodnuto. O pět minut později ještě zpečetil vítězství domácího celku Vitaliy Mykhaylyuk, který tak uzavřel skóre na 5:1 pro Dalovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Dalovice
Trenér domácích, Petr Richtář: Do utkání jsme šli s určitými obavami chybělo nám totiž mnoho hráčů. Tyto obavy se vyplnily v prvním poločase, když jsme předvedli náš nejhorší letošní výkon. Po přestávce jsme ale na hřiště vlétli s touhou zápas rozhodnout, což se nám poměrně rychle podařilo.




Sestavy


TJ Čechie Dalovice
R. Hájek [-] - M. Stolín [-] , J. Schreiber [-] , T. Stolín [-] , J. Hlůžek [-] , V. Mykhaylyuk [-] , M. Blattner [-] (46. D. Balšan [-] ) , D. Sochor [-] , J. Fuchs [-] , M. Grňo [-] , M. Lorenz [-]

SK Kyselka
D. Voráček [-] - D. Seifert [-] (65. J. Formánek [-] ) , T. Fišer [-] , J. Hlaváč [-] , M. Paulus [-] , J. Kliment [-] , T. Doležal [-] , D. Homolka [-] (84. L. Parma [-] ) , F. Vandák [-] , V. Hudec [-] , L. Diviš [-]

ŽK: 44. M. Stolín , 60. M. Blattner - 60. L. Diviš .
Hráči zápasu: T. Stolín - F. Vandák .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kaucký Jiří - HOLUB Pavel (N), HRBEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.