1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek v souboji B mužstev udolal Chyši


Branky


0

Vyrovnané utkání 3. kola okresního přeboru Karlovy Vary rozhodnul brankou deset minut před koncem Jakub Vosmek, který se na hřiště dostal až ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zajímavého zápasu ale patřil Nejdeku, hosté ale zpočátku nedokázali své šance dotáhnout ke gólu. Ve 32. minutě se už hosté dočkali, střelcem úvodní branky zápasu byl Aleš Ullmann. Nejdek byl nadále lepším týmem, domácí Chyši se ale přesto podařilo vstřelit svému soupeři gól do šatny. Ve 42. minutě vyrovnal stav zápasu Martin Brejcha. Další góly už v prvním dějství k vidění nebyly, po 45 minutách tak platil stav 1:1.

 

 

Hra se po přestávce vyrovnala a své šance si dokázali vypracovat i domácí, s jejich proměňováním už to ale bylo horší. Postupem času začalo být jasné, že třetí branka by mohla rozhodnout o třech bodech pro jedno, či druhé mužstvo. Té se nakonec dočkali hosté, když v 82. minutě využil zaváhání obrany Chyše Jakub Vosmek, jenž vrátil Nejdeku vedení. Domácí se v samotném závěru snažili alespoň o vyrovnání, Nejdek si ale vítězství vzít nenechal a po výhře 2:1 si připsal tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chyše B
p. Prokop, zástupce Chyše B: Soupeř byl první poločas lepší, měl víc šancí a dal i gól. Poté jsme vyrovnali. Ve druhé půli jsme byli lepší, nedali jsme ale góly. Poté nám nevyšla ofsajdová past a dostali jsme druhou branku. Soupeře jsme v závěru zatlačili, přesto se nám ale nepovedlo vyrovnat.




Sestavy


TJ Sokol Chyše B
P. Smolík [-] - S. Richtárech [-] - M. Brejcha [-] (80. V. Krejčí [-] ) , L. Vojta [-] , J. Metlička [-] - P. Burda [-] (65. J. Lavička [-] ) , M. Pašek [-] , R. Korec [-] , L. Pergner [-] , T. Váňa [-] (46. D. Delgersaikhan [-] ) , M. Mertl [-]

FK Nejdek B
P. Franz [-] - M. Eliáš [-] , R. Rejcha [-] - R. Haas [-] (49. J. Vosmek [-] ) , P. Šlapa [-] , K. Jílek [-] (60. J. Borůvka [-] ) , M. Žáček [-] (88. J. Rejcha [-] ) - A. Ullmann [-] - M. Halapej [-] , J. Jílek [-] , L. Vacek [-]

ŽK: 20. M. Žáček , 72. J. Jílek .
Hráči zápasu: M. Brejcha - J. Vosmek .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Koudelka Tomáš - SPOUST Jaroslav (N), KURTIN Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.