Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Famózní gólová přestřelka byla k vidění na stadionu rezervy Hostouně


Branky


2

Příchozí diváci si co se týče gólů v tomto duelu rozhodně přišli na své. Během prvního poločasu padlo 6 gólů a o zábavu, bylo tím pádem postaráno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva domácích měla famózní vstup do utkání, následně ale polevili

Vstup se domácím opravdu vydařil, hned v 3. minutě Hofman našel hlavu mladičkého Kratochvíla a ten svoji šanci využil - 1:0. Následně se o slovo přihlásili taky hosté, a to když ve 12. minutě po faulu Viduny, si svůj střelecký účet pro tento duel otevřel Herejt, když se mu podařilo obstřelit z volného kopu zeď a překonat tak brankáře Ondřejíčka - 1:1. Na domácích se obdržený gól vůbec nepodepsal a pokračovali v kombinační hře na polovině soupeře. A to se domácím vyplatilo, Bureš nádherně uvolnil téměř přes celé hřiště, naběhnutého Fábryho a ten ve 14. minutě, parádně přeloboval brankáře - 2:1. O minutu poté bylo v táboru domácích ještě veseleji a to když, v 15. minutě se o změnu skóre postaral Hofman - 3:1. A ještě jednou se do poločasu prosadil do té doby, skvěle hrající celek domácích, opět se prosadil Fábry po kolmici Kratochvíla - 4:1. Soupeř však nesložil zbraně a byl za to také patřičně odměněn, když se v 34. mniutě k penaltě postavil hostující Herejt, který byl opravdu při chuti - 4:2. Do konce poločasu už se stav neměnil.

Herejt pálit nepřestával, nakonec svému týmu vystřílel remízu

Po většinu druhého poločasu se hra přelévala mezi vápny. Hostouň se spíše zatáhla na vlastní polovinu a čekala co hostující celek vymyslí. Domácí celek hrozil především z rohových kopů, ale duo Viduna a Motlík své šance neproměnili. Poslední domácí šancí na pojišťovací gól měl Křižka, když po akci Fábryho a Hofmana, gól nedal. A tak se v 81. minutě k trestnému kopu postavil opět Herejt, svůj pokus náramně proměnil a zkompletoval tím svůj hattrick - 4:3. V 86. minutě se prosadil opět, kdo jiný něž, Herejt a tím poslal zápas do penaltového roztřelu - 4:4.

Lépe se dařilo domácím a tak brali o jeden bod více



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň B
Miroslav Supáček, Trenér: Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře, a ve 25. minutě jsme vedli 4:1. Bohužel v 33. minutě měli hosté penaltu a snížili. Druhou půli jsme nebyli tak aktivní a ani produktivní, tak jsme hostům umožili vstřelit dva góly a završit tím představení nestárnoucího Tomáše Herejta. Je to opět škoda, že jsme nedokázali doma naplno bodovat.

AFK Loděnice
Jaroslav Korba, Trenér: Náš začátek byl velmi špatný, když jsme inkasovali 4 góly. Po 25. minutě se naše hra velmi zlepšila. Bojovali jsme, a ke konci dokázali vyrovnat. Utkání mělo kvalitu z obou stran, na b.třídu se hrál poměrně dost slušný fotbal.



Sestavy


Sokol Hostouň B
T. Ondrejička [-] - M. Hlava [-] (78. M. Balej [-] ) , S. Katolický [-] , F. Motlík [-] , D. Viduna [-] - A. Hofman [-] , M. Dědeček [-] , D. Fábry [-] (78. V. Prošek [-] ) , T. Bureš [-] (75. P. Študent [-] ) , M. Kratochvíl [-] (58. D. Jansa [-] ) - O. Křižka [-] (58. R. Linc [-] )

AFK Loděnice
L. Dreksler [-] - J. Majer [-] , J. Prokop [-] - V. Kopečný [-] , O. Mráz [-] , R. Žižka [-] , A. Jeřábek [-] , P. Šolc [-] - M. Hrudka [-] , T. Herejt [-] , J. Křížek [-] -

Počet diváků: 75. Rozhodčí: Holý Milan - HOFFMANN František, HLAVNIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích