Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Braškov od začátku diktoval tempo hry a s Lány si poradil


Branky


2

Na horkou půdu do Braškova přijel tým z Lán, který měl v plánu navázat na předchozí utkání a vyhrát. Avšak proti byl domácí tým, který zase měl v plánu, aby body zůstali doma. A od začátku k tomu tak přistupovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil hubeným vedením pro domácí tým

Braškov do zápasu vstoupil lépe a šel brzo do vedení. Kacafírek nejprve hlavičkoval pouze do tyče, ale do odkryté svatyně doklepl míč Krovoza - 1:0. Pak tlak domácích na chvíli ustanul a do hry se pustil také hostující celek. A ve 20.minutě z toho vyůstilo srovnání, když před domácím gólmanem stačil míč tečovat Libecajt - 1:1. Ale Braškov nesložil zbraně a hned ve 24. minutě po střele Brodského dorazil míč do odkryté brány Jaroš - 2:1. Poté se opět do hry začali dostávat Lány, když ještě v prvním poločase Reichl neproměnil penaltu. Tak se skóre už neměnilo.

V druhé polovině zápasu, už si Braškov došel pohodlně pro výhru

Převážně se hrálo na polovině hostů a domácí téměř z každé šance dali gól. V 53. minutě vsítil další branku Krovoza - 3:1. O 5. minut pozděj završil svůj hattrick Krovoza - 4:1. Lány hrozili především střelami ze střední vzdálenosti, kde buď netrefili zařízení a nebo si poradil domácí gólman. V 77. minutě po krásné kombinaci zaznamenal gól Gerhardt - 5:1. Poslední zásah přidala posila Braškova Brodský - 6:1.



Ohlasy k zápasu


SK Braškov
František Kacafírek, Hráč: Těžko se mi hodnotí zápas, ve kterém jsem sám nastoupil. Ale ze zápasu mám velmi dobrý dojem, dle mého názoru jsme zaslouženě vyhráli. Lány hrozili především střelami ze střední vzdálenosti a dlouhými nákopy za obranu. Divácká návštěva byla příjemná, takže z mého pohledu velmi vydařená neděle.

SK Lány
Filip Libecajt, Hráč: Myslím, že se zápas zlomil v době kdy jsme neproměnili penaltu v prvním poločase a neschopnosti po změně stran dát gól. Braškov naopak měl efektivitu v zakončení a následně vyhrál. Snad se nám prokletí podaří zlomit příští týden.



Sestavy


SK Braškov
J. Zlata [-] - J. Jaroš [-] , M. Krovoza [-] , D. Hoda [-] (46. R. Machuta [-] ) , J. Brodský [-] , P. Přichystal [-] , R. Bednář [-] , O. Stehlík [-] (61. J. Gerhardt [-] ) , F. Kacafírek [-] , M. Piešťanský [-] , J. Šebesta [-]

SK Lány
F. Javůrek [-] - D. Švigár [-] , J. Loskot [-] , P. Buršík [-] , J. Mušálek [-] - M. Cafourek [-] (78. J. Vrbeník [-] ) , O. Putík [-] , M. Petr [-] (81. D. Kaizr [-] ) , J. Matějka [-] - F. Libecajt [-] (65. Č. Dolák [-] ) , M. Reichl [-] (86. J. Sedláček [-] ) -

Počet diváků: 101. Rozhodčí: BUDIL Daniel - NERAD Vojtěch, MRÁZEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích