Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:30

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nespeky slaví první venkovní výhru, vyhrály v Tuchlovicích


Branky


9

Tuchlovice - Nespeky dokázaly vyhrát po třech zápasech bez bodu, ale po klidném vedení, se o výsledek strachovaly nakonec až do samého závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nespeky daly dva góly a vedly

Ve 3. minutě poslal dlouhý míč za obranu Večera Klauz postupoval sám na brankáře, který ještě byvídl ke skórování Maršouna - 0:1. V 11. minutě zakončoval domácí Kedroň, ale  mířil mimo. Na druhé straně pálil o sedm minut později vedle Kraus. Velkou šanci nevyužil ve 20. minutě domácí Červenka, který trefil pouze tyč. Ve 33. minutě zahrávali hosté rohový kop, na centr Maršouna naskočil Makovec a hlavou zvýšil vedení svého týmu - 0:2.

Domácí dokázali snížit na rozdíl jediné branky

Domácí se snažili i díky změně v rozestavení s výsledkem něco udělat. Otevřeli hru, ale to byla voda na mlej pro hosty. V 57. minutě se prosadil Petlička, na zadní tyči našel volného Klauze a od toho se míč odrazil do branky - 0:3. Hosté měli další šance navýšit výsledek, ale proměňovat se nedařilo. V 69. minutě ukázal rozhodčí odkop od brány, ale parádní gesto fair play od jednoho z hostí, znamenalo rohový kop, po které mse v chumlu prosadil Procházka - 1:3. O tři minuty později se po dalším rohovém kopu prosadil Pilař - 2:3



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nespeky
Jaroslav Tesař, trenér: "Především ten první poločas byl takový nervózní, chaotický, ztráceli jsme hodně míčů, byla vidět ta tíha situace, kdy i kluci věděli, že už je potřeba bodovat a neprohrát tam. I když jsme dali první gól, tak přesto jsme i nadále hodně chybovali a soupeř z těchto nebezpečných situací hrozil. Trochu se to uklidnilo až po tom druhém gólu, kdy se naše hra zlepšila. O poločase jsme si řekli, že nesmíme podlehnout žádné euforii a jít do druhého poločasu s tím, jako by byl stav 0:0. V úvodu druhého poločasu se nám podařilo vstřelit třetí branku a naše hra byla dobrá. Bohužel jsme žádnou další šanci nedokázali využít, což bylo hodně podstatné pro další vývoj zápasu. Pak se Michal přiznal k tomu rohu, vůbec mu to nechci vyčítat, protože kdyby se takto choval každý hráč, tak by ten fotbal byl nádherný, ale za přiznání jsme byli potrestáni, a během dvou minut jsme dostali dva úplně stejné góly, a místo toho, abychom ten zápas v klidu dohráli a přidali ještě nějaký ten gól navrch, tak se ten zápas zvrtnul, naše sebevědomí bylo rázem pryč, a bohužel z toho bylo drama až do konce. Každopádně jsem rád, že jsme zápas zvládli a získali všechny tři body, které jsou pro nás v této fázi velmi důležité.



Sestavy


AFK Tuchlovice
D. Rajninec [-] - V. Kraus [-] (61. J. Tirol [-] ) , M. Žahour [-] , F. Novotný [-] , J. Kubů [-] , M. Kedroň [-] , J. Červenka [-] (61. O. Pilař [-] ) , M. Pospíšil [-] , Š. Procházka [-] , P. Hornof [-] , M. Brnovják [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - P. Mikolanda [-] , L. Maršoun [-] (79. D. Pešta [-] ) , J. Petlička [-] , M. Kučaba [-] , M. Večera [-] , J. Bredler [-] , M. Klauz [-] , L. Braný [-] , L. Hronek [-] , J. Makovec [-] (91. A. Konopisky [-] )

ŽK: 17. D. Rajninec , 85. M. Kedroň - 84. M. Večera .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Němeček Josef - SUCHÝ Aleš, KUBEČKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: výhra hostů

Nespeky už čtyři zápasy v řadě nevyhrály. Za mě však mají větší kvalitu a na Tuchlovicích se podepíše nabitý program. Hosté z Posázaví si odvezou všechny tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích