Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 10:15

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas favoritů na postup mezi Klíčany a Dobrovicí vyzněl lépe pro domácí


9

Klíčany - Šlágr kola, tak by se dal popsat zápas mezi domácími Klíčany a hosty z Dobrovice. Bohužel zápas ovlivnilo počasí a silný vítr. Hosté od začtku vedli, ale domácí třemi brankami zápas otočili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nebezpečnější, ale stav byl nerozhodný

Hosté šli v 7. minutě do vedení, kdy vykombinovali střed hřiště až směrem k bráně a Tomíček parádní ránou do šibenice překonal Fialu - 0:1. Poté si vytvořili šanci i domácí, ze strany šel sám na brankáře Minha, ale gól nedal. Zanedlouho se uvolnil Kraus a svou bombou trefil brakáře nepříjemně do hlavy.  Znovu sám na brankáře šel Minha, tentokrát volil zpětnou přihrávku, ale zakončení Kalaše také vstřelenou brankou neskončilo.

 

S domácími mohlo být horko těžko, ale zachránila je tyč, která byla orazítkována přímo po rohovém kopu. A tak se ve 31. minutě dočkali domácí vyrovnání. Po rohovém kopu se dostal prodloužený míč až k M. Krimlákovi, který hlavou srovnal stav utkání - 1:1.

Domácí si nenechali vzít body a dali dva góly

Domácí drželi míč  a trpělivou hrou čekali na šanci. V 71. minutě si narazil Pozníček se svým spoluhráčem, který mu míč ještě vrátil přesnou přihrávkou mezi stopery, přesná rána znamenala obrat ve skóre - 2:1. O deset minut později vstřelil svůj druhý gól v zápase M. Krimlák, který se prosadil opět hlavou - 3:1



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Kdyby nebyl takový vítr a taková zima, tak by to byly ideální podmínky pro super fotbal v dešti, pro dva týmy, co chtějí hrát fotbal. První poločas jsme odstartovali špatně a prohrávali jsme 0:1, ale naštěstí jsme ještě do konce úvodního dějství srovnali. V šatně jsme si řekli, že na soupeře vlétneme, když máme v zádech vítr, který ten zápas v hodně momentech ovlivnil a stalo se tak, jak jsme si řekli. Druhý poločas byl nás a zaslouženě jsme vyhráli. Zatím nejlepší soupeř, proti kterému jsme hráli, i když jsme druhý poločas hráli proti čtrnácti hráčům (zase rozhodčí). Jsem rád, že jsme vyhráli."

FK Dobrovice
David Miškovský: "Do zápasu jsme vstoupili dobře a domácí jsme přehrávali. Po krásné brance Tomíčka, jsme nastřelili ještě tyč Korcem a já z výhodně pozice přestřelil. Poté se domácí zlepšili a srovnali. Druhý poločas byl vyrovnaný a bez šancí až do vedoucí branky domácích, kdy se prosadili po pěkné akci. Domácí pak své vítězství ještě pojistili."



Sestavy


TJ Klíčany
J. Fiala [-] - D. Pozníček [-] , T. Jurčík [-] , M. Krimlák [-] , M. Bureš [-] - T. Buldra [-] , P. Hájek [-] , P. Slánský [-] , A. Kraus [-] (88. M. Bergmann [-] ) - J. Kalaš [-] (85. T. Petříček [-] ) , D. Minha [-] (64. T. Krimlák [-] ) -

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - O. Murárik [-] , R. Tomíček [-] , D. Miškovský [-] , D. Zelinka [-] (74. V. Kohout [-] ) , M. Korec [-] , S. Smetana [-] , M. Kopecký [-] (57. D. Chaloupka [-] ) , P. Klain [-] , M. Hůlka [-] (82. L. Kučera [-] ) , F. Kořínek [-]

ŽK: 49. M. Bureš , 58. P. Slánský , 61. T. Buldra .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hes Filip - BOČEK Michal, VYHNAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: remíza

Očekávám zajímavý zápas dvou velmi kvalitních celků. Klíčany budou mít výhodu domácího prostředí, ale nevěřím, že Dobrovice prohraje třikrát po sobě. Tady tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích