Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:30

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lysá nad Labem v zápase obratů porazila Tochovice, když o své výhře rozhodla v oslabení o vyloučeného Veselého


Branky


11

Lysá - V roli lídra přijely Tochovice na hřiště Lysé nad Labem, která stále není kompletní. Přesto, že hosté otočili vývoj utkání, nakonec na body nedosáhli a pustili Klíčany na první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rathouský důležitý článek týmu, chytil i penaltu

První náznak šance měl v 8. minutě domácí Hanke, ale proti byl hostující brankář. Ve 20. minutě měli hosté výhodu přímého kopu z uctivé vzdálenosti, ale Rathouský musel zasahovat. Ve 29. minutě zahrávali domácí rohový kop, který byl odvrácen, ale T. Kříž využil nedorozumění brankáře s obráncem a poslal svůj tým do vedení - 1:0. Hned o pár vteřin měl střelec prvního gólu další šanci, ale hlavou branku minul. Ve 32. minutě se opět předvedl domácí brankář Rathouský. Ve 37. minutě chytil navíc rathouský penaltu.

Domácí rozhodli o výhře v deseti bez vyloučeného Veselého

Ve 47. minutě využili hosté nesoustředěnost v domácí obraně a Vavruška srovnal - 1:1. V 63. minutě využili Tochovice dalšího zaváhání, tentokrát J. Kříže a Vašek otočil stav utkání ve prospěch hostů - 1:2. S domácími mohlo být ještě hůře, ale během minuty se dvakrát fantasticky předvedl Rathouský a udržel domácí ve hře. V 80. minutě vybojoval míč Hanke v rohu hřiště, odcentroval a Veselý z hranice vápna dal výsledku opět remízový stav - 2:2.

 

Vedení na stranu domácích mohl překlopit T. Kříž, ale samostatný únik brankou nezakončil. V 82. minutě byl navíc po druhé žluté vyloučen domácí O. Veselý. Přesto v 85. minutě domácí skórovali, když T. Kříž obral o míč brankáře Berana, který vyběhl mimo pokutové území a poslal balon do prázdné brány - 3:2. V závěru ještě odmítl výhru pojistit Brabec, který překopl.



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Lysá
Václav Šlingr, vedoucí mužstva: "V pátém kole jsme se střetli s průběžně vedoucím mužstvem tabulky, ale jeho výkon umístění neodpovídal. Opět jsme nastoupili bez čtyř zraněných hráčů a k ním přibyl ještě i Müller, který za své zbytečné vyloučení v minulém utkání, nesmí hrát dva zápasy. V průběhu zápasu sice měli hosté míč častěji na svých kopačkách, ale do mnoha brankových příležitostí jsme je nepustili a co prošlo, dokázal zlikvidovat opět skvělý Rathouský. O našem těsném vítězství tak rozhodly soupeřovy hrubí chyby, které Tomáš Kříž dokázal trestat."




Sestavy


FK Slovan Lysá
V. Rathouský [-] - L. Novák [-] , S. Ježek [-] (67. D. Novák [-] ) , T. Růžička [-] , J. Kříž [-] (70. M. Pokorný [-] ) - O. Hanke [-] , S. Hotta [-] (67. M. Brabec [-] ) , M. Zoubek [-] , O. Veselý [-] , M. Urban [-] - T. Kříž [-]


ŽK: 38. M. Urban , 49. V. Rathouský , 74. O. Veselý . ČK: 84. O. Veselý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Navrátilová Pavla - BENEŠ Jan, PAVLÍKOVÁ NITSCHE Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 9. 2020 22:06
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu
Petr Huttr

Expert: Tomáš Jurčík
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru hostí.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: remíza