0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fantastický Zajíček v bráně vychytal Hřebči tři body v Dobrovici


Branky


10

Dobrovice - Fotbalisté Hřebče byli soupeřem domácích, kteří doufají, že si vybrali kopec smůly na dlouho dopředu. Zápas mohl skončit vysokým vítězstvím domácích, ale proti byl neuvěřitelný Zajíček v bráně hostí, který doslova čaroval a nepustil za svá záda jediný míč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Faktorův gól se ukázal jako vítězný

Bartoš zasahoval proti střele jednoho z hostujících hráčů. Na straně domácí zakončoval Tomíček po centru Kopeckého, ale mířil vedle. Tomíček zakončoval i o něco později, ale zajíček střelu vyrazil a dorážející Korec netrefil prázdnou bránu. Ve 31. minutě se trefil hostující Faktor, když po přihráve Macháče udělal kličku stoperovi a prostřelil Bartoše - 0:1.

Skvělý brankář Zajíček

Jako první se do zakončení dostal R. Miškovský, ale jehu střelu z deseti metrů reflexně vyrazil Zajíček. V další šanci byl Kopecký, ale proti byl jeden z bránících hráčů hostí, který míč vyhlavičkoval z brankové čáry. Poté zkusl své štěstí D. Miškovský, hostující brankář vyrazil, dorážel Tomíček, ale ležící zajíček předvedl neuvěřitelný zákrok a Korcův pokus byl opět vykopnut z čáry. D. Miškovský to poté zkoušel i hlavou, ale proti byl znovu skvělý Zajíček. Gólem neskočil ani pokus Tomíčka, který skončil na tyči. V poslední minutě měl velkou šanci znovu D. Miškovský, ale jen těsně minul šibenici.



Ohlasy k zápasu


FK Dobrovice
David Miškovský: "Nejlépe asi zápas vystihnou slova hráčů Hřebče, že si vybrali štěstí na celou sezónu. Vyhráli jsem snad 10:2 na vyložené šance a prohráli 0:1. Jsem hrdý na své spoluhráče, ačkoliv jsme prohráli, nechali jsme na hřišti vše. Byl to jeden z těch zápasů, kdy byste nedali gól ani do půlnoci. Hosté přijeli s taktikou zaparkovaného autobusu na své polovině a s čarodějem v bráně. Snad teď přivezeme body z Klíčan."

SK Hřebeč
Miroslav Novák: "Díky výbornému brankáři Zajíčkovi a zodpovědnému a bojovnému zbytku týmu si odvážíme cenné tři body. Jsem na svůj tým hrdý a doufám, že budeme pokračovat takhle dále. Vyhrál tým a ne jednotlivci. Teď tu máme nejlepší partu a kluky, co chtějí na sobě pracovat, dokonce mají sny o spoluhráčích (smích).



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Hůlka [-] , R. Tomíček [-] , D. Miškovský [-] , M. Korec [-] , R. Miškovský [-] (72. V. Kovach [-] ) , L. Kučera [-] , M. Kopecký [-] , F. Kořínek [-] , O. Murárik [-] , S. Smetana [-]

SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - O. Stříbrský [-] , J. Faktor [-] , M. Mentberger [-] (66. J. Pinkas [-] ) , A. Nadri [-] (74. M. Stříbrský [-] ) , M. Servus [-] (87. J. Janík [-] ) , R. Macháč [-] , M. Novák [-] , T. Melichar [-] , M. Dolejš [-] , J. Kotěra [-]

Počet diváků: 139. Rozhodčí: Nehasil Karel - KUBEČKA Pavel, MANSOUR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Tomáš Jurčík
Tip experta: výhra domácích

Za mě jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: remíza