Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 10:15

4.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nespeky dvakrát srovnaly, ale na třetí branku Hřebče už odpověď nenašly


Branky


9

Hřebeč - Domácí měli po třech zápasech jen dva body a tak hosté z Nespek tušili, že je nečeká nic jednoduchého. Fotbalové mužstvo ze Hřebče, které se prezentuje velmi dobrým fotbalem, utkání zvládlo a svého soupeře v tabulce přeskočilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin se šlo s vyrovnaným stavem

První změna skóre přišla ve 23. minutě, kdy ztratil míč na polovině hřiště hostující Kučaba, kterého obral Macháč, vysunul Lukičem a ten zavěsil - 1:0. O deset minut později bylo srovnáno, centrovaný míč zleva našel Iheanacha a ten se hlavou trefil přesně - 1:1. Domácí si mohli vzít vedení ihend zpět, ale po standartní situaci orazítkoval Dolejš tyč.

Všechny body zůstaly nakonec na domácí straně

Úvod druhého dějství patřil domácím, ale po rohovém kopu Servuse minul Novák ve velké šanci těsně branku. V 51. minutě už domácí ale vedli. Faktor se uvolnil na levé straně, vystřelil, jeho střelu brankář vyrazil k Macháčovi, pro kterého už nebyl problém skórovat - 2:1. Vyrovnání přišlo ale ještě rychleji než v prvním poločase. Hned po dvou minutách využil nedůrazu Večera a na tabuli svítil opět vyrovnaný stav - 2:2.

 

Hosté dokonce mohli jít do vedení, ale Iheanacho mířil o kousek mimo, než by potřeboval. A tak se v 70. minutě ujali vedení domácí. Pinkas přistrčil hlavou míč na Faktora, který zblízka poslal balon do sítě - 3:2. Vedení mohl v závěru pojistit po individuánlí akci nadriho Servus, ale jeho dělovku brankář chytil.



Ohlasy k zápasu


SK Hřebeč
Miroslav Novák: "V Bojovném utkání jsme byli úspěšnější a body zůstali doma. Výhru jsme už potřebovali a snad nás to nakopne. Máme mladý mančaft, kluci poctivě trénují a makají, tak věřím, že v tom budeme pokračovat nadále. Mrzí mě zranění Toma Lukiče, protože to je pro nás velká ztráta."




Sestavy


SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - M. Dolejš [-] , T. Lukič [-] (79. E. Urban [-] ) , M. Mentberger [-] (46. M. Servus [-] ) , J. Kotěra [-] (61. J. Janík [-] ) , J. Faktor [-] , A. Nadri [-] , R. Macháč [-] , M. Novák [-] , T. Melichar [-] , O. Stříbrský [-] (61. J. Pinkas [-] )

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - L. Maršoun [-] , J. Petlička [-] (88. Š. Hamajda [-] ) , M. Kučaba [-] , F. Iheanacho [-] , J. Bredler [-] , M. Klauz [-] (83. J. Makovec [-] ) , L. Braný [-] , L. Hronek [-] , O. Komárek [-] (74. D. Pešta [-] ) , M. Večera [-]

Počet diváků: 147. Rozhodčí: BLATNÝ Matěj - PUDIL Václav, POKLOP Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Věřím, že Nespeky budou chtít překvapit, ale domácí jim to nedovolí. Ať už na hřišti nebo...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza