Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 15:00

13.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová si zastřílela na hřišti Bečova


Branky


0

Březová vyhrála na hřišti Bečova vysoko 8:1. Hned čtyřmi góly se blýskl její útočník Zdeněk Mudra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start hostů

Domácím chyběl gólman, v bráně tak nastoupil dorostenec Berki (ročník 2000). Březová dokázala oslabení svého soupeře velmi rychle využít a již v 8. minutě se dostala do vedení, první gól svého týmu v sezoně si připsal Zdeněk Mudra. Trvalo to jen další tři minuty a hosté vedli již o dvě branky, přesně se trefil Štěpán Švachula. Březová nepolevila a svou aktivitu zúžitkovala dalšími góly. Nejprve se ve 20. minutě trefil Zdeněk Mudra, následně zvýšil už na 4:0 Štěpán Švachula. Pro oba hostující útočníky to byly jejich druhé branky v zápase. Další góly v prvním poločase k vidění nebyly, Březová tak po 45 minutách vedla 4:0.

 

Březová nepolevila ani po přestávce

Hosté vstoupili i do druhého poločasu výborně a jejich další branka přišla ještě dříve po pauze, než ta úvodní. V 50. minutě totiž opět přesně zamířil Zdeněk Mudra, který tak završil hattrick již v prvním utkání sezony. Bečov se nakonec přece jen dočkal snížení, v 74. minutě si připsal čestný úspěch svého mužstva Sylë Knushi. Hosty ale jako by obdržená branka opět nabudila a dokázali ihned navýšit svůj náskok a to hned dvakrát. V 76. a 80. minutě se za Březovou trefil kdo jiný, než kanonýr Zdeněk Mudra, jenž tak měl na kontě již pět branek v tomto utkání. Konečnou podobu výsledku dal hostující Ladislav Jíra, který se trefil v poslední minutě zápasu a upravil tak na konečných 8:1 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Bečov nad Teplou
Jiří Špak, předseda a sekretář domácích: Těžko se k tomu něco říká. Chytal nám dorostenec, protože nepřišel gólman. Neúčast brankáře byla znát. Vyložené šance jsme nedali, jim tam spadlo všechno.

TJ Jiskra Březová
Tomáš Beran, zástupce host: Domácí neměli gólmana, což se projevilo na našem vysokém vítězství.



Sestavy


TJ Slavoj Bečov nad Teplou
P. Berki [-] (46. M. Havlovic [-] ) - J. Braniš [-] , P. Kneifl [-] , J. Psohlavec [-] , L. Miko [-] - J. Holzäpfel [-] (46. V. Sivák [-] ) , P. Špak [-] , T. Borek [-] (69. E. Zelinka [-] ) , M. Baláž [-] - J. Bledý [-] (63. T. Bílý [-] ) , S. Knushi [-]

TJ Jiskra Březová
R. Esenhammer [-] - L. Havel [-] , M. Ploc [-] , M. Šiml [-] , J. Hvizd [-] (80. T. Dimitrov [-] ) , L. Jíra [-] - D. Štěpán [-] , M. Richter [-] , J. Vojtek [-] - Z. Mudra [-] , Š. Švachula [-]

ŽK: 15. T. Borek - 89. Š. Švachula .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Zázvorka Jiří - ŠÍP Jan, VANĚČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.