Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 14:00

13.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vojkovice přestřílely v domácím prostředí Děpoltovice


Branky


0

60 diváků vidělo ve Vojkovicích hned sedm branek a většina z nich se mohla radovat z vítězství domácích.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoká první půle

Skóre zápasu prvního kola otevřeli domácí už po čtyřech minutách, kdy se trefil jejich útočník Milan Hauptmann. Stejný hráč se prosadil i po dalších sedmi minutách, Vojkovice tak už v 11. vedly o dvě branky. V 19. minutě však bylo sníženo, za hosty se totiž přesně trefil Václav Belbl, jenž vstřelil kontaktní branku svého mužstva. Ve 28. minutě došlo dokonce k vyrovnání, Jakubíka tentokrát překonal Jakub Hubálek. Trvalo jen dalších 5 minut a Děpoltovicím se podařilo otočit skóre. Václav Belbl se již podruhé v zápase trefil přesně a upravil stav utkání na 2:3. Další góly již ve Vojkovicích v prvním poločase k vidění nebyly, po 45 minutách tak platil stav 2:3.

Obrat domácích po přestávce

Vojkovice ale jako by byly soupeřovým obratem nabuzeny a do druhého poločasu vstoupily výrazně aktivněji. To se jim vyplatilo v 57. minutě, kdy se prosadil Radek Petřík, jemuž se podařilo srovnat na 3:3. Oba týmy jako by si začaly uvědomovat, že další branka by mohla tohle na branky bohaté utkání rozhodnout, což se stalo skutečností. V 75. minutě rozhodl vypjatý zápas Filip Menčík, který vsítil už čtvrtý gól Vojkovic. Domácí si už tentokrát své vedení pohlídaly a získaly velmi cenné tři body za výhru 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Vojkovice nad Ohří
p. Garaj, předseda Vojkovic: Utkání jako na houpačce, domácí vedli dvěma rychlými góly, do poločasu ale došlo k obratu. Vojkovice ale zvýšeným úsilím a lepší koncovkou dotáhli zápas do lepšího konce. Utkání dobré úrovně s dobrou diváckou kulisou.




Sestavy


TJ Vojkovice nad Ohří
M. Jakubík [-] - M. Hauptmann [-] (46. J. Hamrla [-] ) , V. Kučera [-] , P. Kocifaj [-] (67. F. Menčík [-] ) , J. Petrus [-] , J. Gonda [-] (76. J. Klofanda [-] ) , R. Petřík [-] , L. Garaj [-] , K. Orság [-] , T. Svoboda [-] , V. Vyleta [-] (87. M. Šipla [-] )

TJ Děpoltovice
J. Hájek [-] - L. Koteš [-] , K. Hubálek [-] (57. R. Ruber [-] ) , D. Hertl [-] , V. Hoger [-] , M. Luboš [-] , O. Čech [-] , P. Janiss [-] (86. M. Kolitsch [-] ) , V. Belbl [-] (75. R. Höfler [-] ) , M. Skoupý [-] , P. Švec [-]

ŽK: 66. M. Skoupý , 66. M. Luboš .
Hráči zápasu: M. Hauptmann .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kozák Rudolf - GRŮZA David, KOSTOLECKÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.