0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2020 17:30

3.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Písek hrál téměř hodinu o deseti, přesto veze z Králova Dvora dva body


Branky


13

Až v penaltovém rozstřelu se v pátečním podvečeru dočkali diváci v Králově Dvoře branek, hrdinou utkání se stal hostující brankář Jan Satrapa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Mařík byl vyloučen

Hosté z Písku měli od úvodu utkání míč častěji na svých kopačkách a snažili se tvořit hru. K vytvoření větší šance to však nevedlo. Domácí se během prvního poločasu zmohli pouze na dlouhé nakopávané míče na dvojici svých útočníků. Tyto nákopy si hostující obrana s přehledem pohlídala. Důležitý moment utkání přišel ve 34. minutě, kdy obdržel červenou kartu hostující Mařík a Písek tak dohrával v oslabení.

Šance domácích pochytal Satrapa

Ve druhém dějství se domácí snažili využít početní převahu a svého soupeře přehrávali. Dostali se i do několika šancí, ve kterých ale vždy narazili na skvělého brankáře Satrapu. Branky se tak diváci do závěrečného hvizdu nedočkali a šlo se na penaltový rozstřel.

Satrapa hrdinou i v rozstřelu

V penaltovém rozstřelu se o hlavní roli opět přihlásil písecký brankář Jan Satrapa, který zneškodnil dva ze čtyř domácích pokusů. Jeho spoluhráči byli při zahrávání pokutových kopů neomylní, a tak si Písek připsal druhý bod po výhře 4:2 v penaltovém rozstřelu.

 

Zdroj: Facebook FK Dvůr Králové



Sestavy


FK Králův Dvůr
D. Toman [-] - D. Zelenka [-] , R. Novák [-] , J. Bouček [-] , J. Blažek [-] - J. Dvořák [-] , M. Kraus [-] , D. Beňo [-] (63. T. Osvald [-] ) , D. Kilián [-] , D. Krejdl [-] - D. Kůžel [-] (78. P. Janota [-] )

FC Písek
J. Satrapa [-] - M. Mařík [-] , M. Šplíchal [-] (78. A. Presl [-] ) , T. Benetka [-] , M. Voráček [-] , O. Běloušek [-] , Š. Holý [-] , J. Pařízek [-] (46. F. Vacovský [-] ) , J. Held [-] (72. M. Held [-] ) , T. Froněk [-] (66. J. Janoušek [-] ) , T. Ulbrich [-]

ŽK: 52. D. Beňo , 74. T. Osvald , 75. D. Zelenka - 65. J. Held . ČK: 34. M. Mařík .
Hráči zápasu: J. Satrapa .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: ČERNÝ Ondřej - STARÝ Dominik, TOMAN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích