3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Předín válí dál


Branky


12

Také ve třetím zápase nové sezóny dokázal zvítězit nováček soutěže z Předína v zápase proti Čáslavicím v poměru 3 :1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

 

V Předíně se utkaly dva týmy, které byly v úvodních dvou kolech stoprocentní. Hlavně nováček z Předína překvapil oba své soupeře svojí nebojácnou hrou a kvalitní produktivitu. Také Čáslavice začaly novou sezónu skvěle, ikdyž o své výhry musely tvrdě bojovat až do konce zápasu. Utkání se hrálo opět za velmi teplého počasí. Domácí věděli , že Čáslavice nebudou snadný soupeř, protože se s nimi setkali predloňskou sezónu ve čtyřce a letos na jaře v Horácké lize, kterou domácí Předín pořádal. Díky tomu se mohli i dobře připravit a také změnit herní rozestavení, které jim naprosto sedlo. V úvodu zápasu se jim po několika šancích podařilo vstřelit vedoucí gól, o který se postaral ve 13. minutě Ondřej Vrbka - 1:0. Bohužel pro domácí ke konci poločasu Předín neuhlídal nejnebezpečnějšího hráče Čáslavic Marcela Šimka, který ve 35. minutě vyrovnal na 1:1. 

Domácí urvali výhru ve druhé půli

V úvodu druhého poločasu se domácím podařilo ve 47. minutě vstřelit gól, který je dostal opět do vedení. O vedoucí trefu se postaral domácí střelec Josef Šindelář - 2:1.Zápas se hrál ve vysokém tempu a nasazení, který hosté nevydrželi a od 70. minuty hosté postupně odešli fyzicky. To domácím v 85. minutě umožnilo vstřelit pojistný gól Ondřejem Vrbkou a v klidu zápas dohrát - 3:1.



Ohlasy k zápasu


Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Věděli jsme, že Čáslavice nebudou snadný soupeř, protože jsme se s nimi setkali predloňskou sezónu ve čtyřce a letos na jaře v Horácké lize, kterou jsme pořádali. Díky tomu jsme se mohli i dobře připravit a také jsme změnili herní rozestavení, které nám sedlo.




Sestavy


Předín
V. Vídenský [-] - M. Šindelář [-] , J. Šindelář [-] , V. Báňa [-] , D. Píša [-] , P. Machovec [-] (14. A. Brabenec [-] ) , V. Hekrle [-] , T. Vrbka [-] (87. T. Horáček [-] ) , P. Šindelář [-] , R. Michálek [-] , O. Vrbka [-]

FK Čáslavice-Sádek
M. Obůrka [-] - L. Rubák [-] (71. R. Bastl [-] ) , D. Šmehlík [-] , M. Zikmund [-] , M. Růžička [-] - J. Vecheta [-] , M. Šimek [-] (76. P. Klika [-] ) , P. Špaček [-] , J. Novák [-] - P. Růžička [-] , O. Bulička [-]

ŽK: 51. P. Špaček , 58. M. Šimek , 64. P. Růžička .
Hráči zápasu: M. Šindelář - M. Šimek .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - DRIML Erik (N), VECHETA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: výhra hostů

Jasná dvojka pro mě. Vítězem budou Čáslavice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Předín má překvapivě plný počet bodů. V tomto utkání, ale věřím síle Časlavic, které si z Předína odvezou všechny 3 body.

Tip: výhra domácích