Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:30

8.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

7 gólů za zápas, to se jen tak nevidí


Branky


0

Bojiště plný zvratů na obou stranách týmu,2 červené karty a 7 gólů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náskok 2:0 snížila Krajková na 2:2

Prvních 20min zápasu vypadalo, že Krajková bude mít tento zápas velmi těžký, když většina hry se odehrávala na polovině hostů. Tlak, který vyvíjel Rychnov,  byl nezastavitelný a to potvrdili tím, když v 30.min letěl míč přímo na přední tyč a tam nekompromisně zakončuje gólovou hlavičkou Petr Kalabza. Hostující kádr ale s jedním gólem nebyl nasycený a tak ve 34.min přidává další gól Roman Kroha, který za hranicí vápna strefuje krásnou šibenici a zvyšuje skóre svého týmu na 2:0. Minutu poté si Krajková vytvořila protiútok na soupeřovu bránu a s chybou brankáře, vsítí gól v 35.min Roman Ďuriš. Netrvalo dlouho a ve 43.min se nešťastně odráží míč mezi golmanem a obráncem a nakonec do brány dotlačí míč obránce Jan Maršík. Uběhly další dvě minuty a pískalo se konec 1.poločasu.

Dvakrát červená za 2.poločas

Druhá půle nezačala tak jak si asi představovali hosté, když v 53.min sudí udělil červenou kartu Jiřímu Buchteli za zmaření zjevné brankové možnosti, a tak ho poslal předčasně do sprch. To v 65.min ihned museli využít domácí, poté co se vydal útočník Rychnové sám na bezmocného golmana a ten ho nedovoleným zákrokem zfauloval a kopala se penalta, kterou s přehledem proměnil Pavel Peterka. To, ale Dynamu nesnížilo sebevědomí, když se mladičký Matyáš Maršík prosadil a lehkou střelou k tyčce dorovnával stav utkání. Zápas začal být hektický a hráči nabírali na agresivitě. V 82.min po útoku obránců Krajkové na Pavla Peterku se ve vápně kope další penalta, kterou jak jinak než gólem zakončí sám Pavel Peterka. To už asi nezvládal Jakub Švandrlík, který v 84.min surově podrazil zezadu soupeře a je mu udělená bezpochybně červená karta. Zápas tak končí zaslouženě vítězstvím pro Dolní Rychnov.



Ohlasy k zápasu


Měli jsme převahu, byli jsme silnější, jen jsme dostávali nešťastné góly, ale vyhráli jsme a to je důležitý.
Soupeř byl silný a připravený, neměli jsme tolik šancí, dostali jsme zbytečně dvě červené karty, které nás znamenitě oslabily.



Sestavy


SK Dolní Rychnov
V. Šantora [-] - R. Kroha [-] , A. Tirinda [-] , B. Strnad [-] , R. Bartoš [-] , P. Peterka [-] , J. Kříž [-] , P. Halčinský [-] , P. Kalabza [-] , P. Mentlík [-] (89. P. Čučman [-] ) , V. Kohout [-] (46. K. Hylský [-] )

TJ Dynamo Krajková
J. Buchtele [-] - J. Titěra [-] , R. Ďuriš [-] , P. Platenka [-] , J. Maršík [-] (46. L. Petrák [-] ) - O. Galajda [-] , L. Lukeš [-] , J. Švandrlík [-] - R. Novák [-] - L. Svoboda [-] (74. J. Lorenc [-] ) , M. Maršík [-]

ŽK: 29. R. Bartoš , 64. P. Mentlík , 80. A. Tirinda . ČK: 53. J. Buchtele , 84. J. Švandrlík .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - SIEBER Josef, BUZNA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.