Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:2
(3:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

16.08.2015 10:30

13.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Lipová rozhodla o vítězství nad Rychnovem v první půlce


Branky


0

Lipová hostila v úvodním kole I. B třídy na domácím hřišti SK Dolní Rychnov. Vyrovnané utkání nakonec dopadlo lépe pro domácí Lipovou, která své všechny branky vměstnala do prvních pětadvaceti minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas mezi Lipovou a Dolním Rychnovem začal jednoznačně lépe pro domácí tým. Už v 16. minutě se totiž Lipová mohla radovat z první vstřelené branky v sezoně, o kterou se postaral Pavel Slovák po krásné kombinační souhře na jeden dotek. Za další tři minuty to už bylo 2:0 pro domácí. Hostující hráči Rychnova nedokázali míč odkopnout od vlastní brány a balón se tak dostal až k Marku Tůmovi, který střelou do prázdné brány zvyšoval na dvoubrankový rozdíl. Ve 25. minutě navíc bylo pro Dolní Rychnov ještě hůře. Centrovaný míč od rohového praporku totiž sedl na hlavu Petru Bílkovi tak přesně, že jmenovaný hráč nemusel ani vyskočit, aby usměrnil míč do branky hostujícího Kalabzy. Třetí branka jako by Dolní Rychnov nakopla. Za tři minuty totiž bylo sníženo opět na rozdíl dvou branek, když zakončil pesně David Reismüller. V prvním poločase žádná další branka nepadla, a tak se šlo do šaten za stavu 3:1. 

 

Ve druhém poločase se hra na hřišti srovnala a Dolní Rychnov byl místy výrazně lepší než jeho soupeř. Z několika šancí však dokázal proměnit hostující celek pouze jednu a to zásluhou Františka Žáby v 65. minutě. Rychnovští si vytvořili sice více brankových příležitostí a nebyli daleko od vyrovnání, ale Lipová si nakonec jednobrankový náskok pohlídala a zvítězila 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipová
Petr Hynek: Já si myslím, že jsme do utkání vstoupili dobře a rychle jsme vedli. Postupně jsme si vytvořili tříbrankový náskok. Pak jsme se ale dopustili několika chyb v obraně, což nás v podstatě stálo snížení až na 3:2 a zápas získal náboj a byl až do konce velmi dramatický. Naštěstí se nám podařilo vedení udržet a za vítězství jsme určitě rádi.

SK Dolní Rychnov
Miroslav Kopal: Hlavně to, že jsme přijeli v jedenácti lidech, protože spousta lidí je na dovolených, takže byla sestava dost prořezaná. To bylo vidět prvních třicet minut, kdy jsme si na sebe zvykali. Dostali jsme tři branky. Pak jsme dali kontaktní gól, který nás nakopl a byli jsme ve druhém poločase výrazně lepší, snížili na 3:2 a pak měli několik dalších šancí.

Sestavy


TJ Sokol Lipová
R. Molnár [-] - P. Slovák [-] , S. Dlouhý [-] , J. Luňák [-] (46. M. Hurtoš [-] ) , P. Uhlík [-] , P. Mezera [-] , T. Setnička [-] , M. Tůma [-] (69. J. Musil [-] ) , J. Žahourek [-] , P. Bílek [-] , V. Břinčil [-]

SK Dolní Rychnov
P. Kalabza [-] - A. Tirinda [-] , P. Čučman [-] (85. M. Razým [-] ) , F. Žába [-] , J. Kříž [-] , V. Sedláček [-] , D. Reismüller [-] , P. Halčinský [-] , M. Kasl [-] , V. Kohout [-] , P. Mentlík [-]

ŽK: 65. A. Tirinda , 80. P. Halčinský , 85. J. Kříž .
Místo: tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Sapoušek Jáchym - JATI David, ŠTĚRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.