6:1
(3:1)
33. O. Toman (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počítky vyhrály derby, ve kterém překonal Halamka rekord klubu


Branky


11. R. Blažíček , 16. O. Toman (p.) , 37. R. Halámka , 53. M. Kotík , 62. M. Kotík , 78. R. Halámka (p.) - 33. O. Toman (vl.)
20

Počítky rozhodly v prvním poločase, kdy padly čtyři branky zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padly čtyři branky

Zápas začal převahou domácích a v 11. minutě dlouhý nákop zpracoval Halamka prodloužil míč na Robina Blážíčka, který se prosadil střelou k tyči a překonal Chybu v brance Polničky poprvé - 1:0. O pět minut později se pískala penalta, když hosté nezachytili centr z pravé strany a domácího Hájka poslali k zemi. Rozhodčí Nebola neváhal a ukázal na penaltový puntík. K zahrávání této situace se postavil Ondřej Toman a střelou do levé šibenice zvýšil vedení domácích na dvoubrankový rozdíl - 2:0. Stejný hráč se však připletl na malém vápně v 33. minutě po rohu hostů k nešťastně tečovanému míči, který skončil za svým brankářem Martinčičem - 2:1. Domácí však nadále předváděli útočnou hru a v 37. minutě se z levé strany po centrovaném míči od Beneše trefil z otočky Halamka - 3:1. Tak také skončil za sychravého a deštivého počasí první poločas.

Halamka vystřílel rekord

I druhý poločas začali domácí aktivně, V 53. minutě si zpracoval míč od Zajíčka Kotík, prošel mezi dvěmi obránci a střelou k tyči nedal Chybovi šanci - 4:1. V 62. minutě zatáhl míč po pravé straně Hájek, ten našel Halamku, který střelou donutil Chybu jen vyrazit míč před sebe a Kotík již kulatý nesmysl pohodlně dorazil do sítě- 5:1. Poslední branku vidělo prokřehlých 25 diváků v 78. minutě, kdy byl faulován Zajíček. K pokutovému kopu se postavil Roman Halamka a 208 gólem za Počítky překonal rekord klubu. Derby zápas tak končí jednoznačným vítězstvím domácích.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky B
Roman Halamka: Zaslouženě jsme zvítězili a ovládli tak derby zápas. Polnička přijela navíc v hodně oslabené sestavě a k ničemu vážnému jsme jí nepustili. I přes nepříznivé počasí jsme po přestávce nepolevili a vstřelili nakonec šest hezkých branek.

TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara:



Sestavy


SK Transformátor Počítky B
M. Martinčič [-] - V. Padalík [-] , M. Landsman [-] , O. Toman [-] (78. D. Říčan [-] ) , L. Sláma [-] (61. T. Straka [-] ) - O. Zajíček [-] , P. Hájek [-] , P. Beneš [-] - R. Blažíček [-] (53. M. Řeháček [-] ) , R. Halámka [-] , M. Kotík [-]

TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - J. Víška [-] , Z. Lojek [-] (69. J. Zachara [-] ) , R. Klement [-] , M. Podloucký [-] - J. Pálka [-] , R. Synek [-] , L. Bulíček [-] - M. Jirásek [-] , F. Kotík [-] (81. B. Ambrož [-] ) , T. Litochleb [-]

ŽK: 74. T. Straka - 27. J. Víška .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - ŠUSTR František (N), KADLEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jakub Sedler
Tip experta: výhra hostů

Jedná se o celky z první pětky. Oba týmy předvádí určitý standard, který ovšem lépe vyzní pro tým Polničky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů