1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov překvapil Věchnov


Branky


24

Křižanov překvapil Věchnov a odvezl si domů tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křižanov se ujal vedení

V 5. kole se utkaly prozatím paběrkující týmy Věchnova a křižanovské rezervy. Od úvodních minut byli iniciativnější hosté, zejména kreativní Láznička byl takřka bezchybný a byl motorem drtivé většiny ofenzivních akcí. První branka zápasu na sebe nenechala dlouho čekat, po obranném odkopu Leoše Buriana uháněl sám na Starého Částek, který situaci vyřešil neomylně a poslal Křižanov poprvé v sezoně do vedení. Odpověď domácích přišla záhy – nejprve Smolíkovu jedovatou střelu k tyči vytáhl Homola, několik minut poté ovšem hostující defenziva ubránila kanonýra Ostrýže jen za cenu rohového kopu, který díky Bílkově hlavičce do pravého horního rohu domácí přetavili ve vyrovnání. Ve zbytku první půle se pak iniciativa a kreativita vrátily na hostující kopačky, řadu náznaků ustála věchnovská obrana, několik šancí pokryl spolehlivý Starý, krátký byl pouze na Plockovu umístěnou střelu na zadní tyč.

Druhý poločas branka nepadla

Druhé dějství nebylo příliš odlišné od prvního, aktivnější byli i nadále zejména hosté. Zvrat přišel v 62. minutě, kdy byl po druhé žluté vyloučen domácí Uhlíř a navzdory všem zákonitostem a jakékoliv logice začali domácí borci hostující hráče výrazně převyšovat. Křižanovští se uchýlili k pouhému odkopávání míčů, očividně jim došly fyzické síly, domácí tak mohli obléhat hostující bránu a postupně si vytvořit i několik nadějných příležitostí. Tu největší neproměnil přibližně čtvrthodinu před koncem utkání Ostrýž, jehož umistěnou penaltu k tyči dokázal Homola vyrazit na roh a zachránil tak hostům první tříbodový zisk této sezony.



Ohlasy k zápasu



SK FC Křižanov B
Martin Homola: Hrál se zápas dvou odlišných poločasů. Zatímco v prvním jsme byli poměrně výrazně lepší a zejména díky Lázničkovi jsme měli opravdu nebezpečnou ofenzivu, což se nám často nestává. Po vyloučení domácího hráče zkraje druhého poločasu se role úplně obrátily a spíš než jako naše přesilovka se hra jevila jako přesilovka domácích a asi rovnou dvojnásobná. Naštěstí jsme výhru nakonec ukopali – doslova a do písmene.



Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , V. Kroupa [-] , I. Patočka [-] (80. P. Kubík [-] ) , P. Kučera [-] (64. J. Jedlička [-] ) , J. Šípek [-] (46. J. Juračka [-] ) , D. Kolbábek [-] , J. Smolík [-] , J. Bílek [-] , F. Uhlíř [-]

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Mužátko [-] - M. Burian [-] , J. Pavlík [-] (82. M. Král [-] ) , M. Láznička [-] - M. Částek [-] (88. J. Marek [-] ) , L. Burian [-] (77. M. Broža [-] ) - P. Hladík [-] , T. Plocek [-] , O. Hlushchenko [-] (46. M. Žejšek [-] ) , T. Horníček [-]

ŽK: 53. P. Kučera , 60. F. Uhlíř , 84. D. Kolbábek , 88. J. Bílek - 34. O. Hlushchenko , 60. T. Horníček , 68. L. Burian . ČK: 61. F. Uhlíř .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - POKORNÝ Josef (N), KOLBÁBEK Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jiří Zelinka
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že to bude jednoznačná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Myslím, že to bude jednoznačná výhra.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza