5:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrovu se daří, doma si vyšlápl na FC Cheb


Branky


48. O. Nýber , 54. M. Novotný (p.) , 56. O. Nýber , 62. O. Nýber , 75. O. Nýber
0

Ostrovu se v minulé sezoně dařilo velmi dobře a o postup do divize přišel v podstatě jen kvůli administrativní chybě. A tak nezbývá nic jiného, než bojovat v sezoně letošní, což se zatím daří na výbornou. Ostrovští v předchozích třech zápasech prohráli jen jednou po penaltovém rozstřelu. V rámci 3. kola přivítali na svém hřišti tým FC Cheb, kterému nedali příliš velké šance na úspěch a zvítězili jednoznačně 5:0.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od začátku utkání byli Ostrovští lepším týmem a vytvořili si několik slibných příležitostí, které však končili na dobře chytajícím Klierovi. Své umění musel několikrát ukázat i Sütto na opačném konci hřiště, ale ani jednu střelu za svá záda nepustil. Do šaten se tak šlo za bezbrankové remízy.

 

Druhý poločas už byl v naprosté režii domácího celku, který hnalo 160 diváků. Už po třech minutách se trefil poprvé v zápase Ondřej Nýber. V 54. minutě poslal svůj tým do dvoubrankového vedení Milan Novotný z pokutového kopu a stále toho neměli hráči Ostrova dost. Tedy zejména Ondřej Nýber. Ten hrál totiž naprosto fantasticky a ve svých osmnácti letech vedl svůj tým k vítězství velmi rázně. V rozmezí 56. a 75. minuty totiž vstřelil tři góly a zkompletoval čistý hattrick. Když k tomu ještě přičteme jeho první trefu ze začátku druhé půle, dostaneme číslo čtyři, což je úctihodný počin. Ostrov zvítězil na domácí půdě jednoznačně 5:0 a v současné chvíli okupuje druhou příčku tabulky. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov
Ivan Filip: Do zápasu jsme šli s tím, že jsme chtěli vyhrát a udržet se na špici. Věděli jsme, že je mužstvo zkušené a mají starší hráče a snažili jsme se na ně vlítnout. Celý první poločas jsme měli převahu a byli lepším týmem, jen jsme nedali gól. Byla jen otázka času, než dáme první branku a soupeř půjde dolů. Druhý poločas se nám povedl hned na začátku. Dali jsme první branku a soupeř šel hodně dolů. Pak to padalo hodně rychle. 5:0 bylo pro Cheb ještě milosrdné. Utkání jsme nakonec zvládli a jsme rádi, že jsme nahoře a můžeme hrát o nejvyšší umístění. Z našeho mužstva bych chtěl vyzdvihnout Ondru Nýbera, který vstřelil čtyři branky a to je mu 18 let a má dorostenecký věk.




Sestavy


FK Ostrov
M. Süttö [-] - J. Glanc [-] , P. Filák [-] (80. J. Toth [-] ) , J. Liška [-] , F. Tomáň [-] - J. Vrba [-] (66. T. Wolf [-] ) , J. Horváth [-] , M. Kobera [-] (70. P. Luksch [-] ) , M. Matoušek [-] - O. Nýber [-] (78. T. Lemák [-] ) , M. Novotný [-] (67. D. Horvát [-] )

FC Cheb
J. Klier [-] - F. Eschler [-] , P. Benkovský [-] , P. Koloc [-] , J. Vondrášek [-] - J. Anděl [-] , P. Sedlák [-] (85. V. Kutlák [-] ) , J. Dvořák [-] , M. Speierl [-] (64. P. Dulovec [-] ) - R. Prokopec [-] , V. Altman [-]

ŽK: 77. F. Eschler .
Místo: tráva. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Pešek Pavel - ŠMAT David, FIALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.