Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bláznivý zápas vyhrál Křižanov


Branky


7. O. Müller , 9. J. Vojta , 70. K. Vojta (p.) - 3. T. Malec , 5. P. Bajer , 20. L. Kopáček , 58. M. Škorpík
32

Bláznivý zápas vyhrál Křižanov, který v zápase, kdy oba celky neproměnili pokutový kop veze z Doubravníku tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas vyhrál Křižanov

Za krásného fotbalového počasí, ač dopoledne tak nevypadalo, se hrálo nečekaně dramatické utkání.

Hosté vstoupili do utkání naprosto fantasticky. Hned ve 2.minutě po pěkné akci Martina Petra s Patrikem Bajerem a jeho přihrávkou zkrze malé vápno, uklízel na zadní tyči Tomáš Malec 0:1. A hned ve 4.minutě, kdy si na středu vyměnili balon Petr s Uhlířem, který vyslal kolmici za obranu a Patrik Bajer obešel golmana a bylo to 0:2. V tu chvíli si všichni mysleli, že to bude jen otázka skóre. Ale první podcenění přišlo hned v 7.minutě, Halámek u dlouhého autu nepřebral Ondřeje Müllera, který pak postupoval sám na Stupku a lobem ho překonal. Hned v 9.minutě hostující hráči ,,odignorovali” roh a osamocený Jaroslav Vojta hlavou srovnal. Hektická 10.minutovka. Ve 13.minutě křižanovský kanonýr Liška neproměnil penaltu, po faulu na Patrika Bajera. Naštěstí ve 20.minutě po standartní situaci z levé strany, prodloužil Škorpík balón na zadní tyč a Kopáček poklidil balón k tyči, oslavil tak narození dcery 2:3. Do poločasu se už nestalo nic dramatického, ale už začal vystrkovat růžky hlavní rozhodčí Tomášek.

Domácí odmítli v 88. minutě z penalty vyrovnání

Domácí, kteří byli velice nepříjemný soupeř nastoupili do 2.půle odhodláni vyrovnat. Měli první šanci, kterou ovšem vychytal Stupka a poté netrefili branky. V 58.minutě křižným balonem vybídl Halámek Fendrycha na lajně k úniku, ten naservíroval balon pod sebe Škorpíkovi, který střelou mezi nohy domácího gólmana rozvlnil síť. Stav 2:4 ovšem vydržel pouze 12minut. Doubravník nakopl míč do vápna, do souboje šel golman Stupka s domácím kapitánem Mirkem Vojtou, který souboj vyhrál a ustál, míč se obrovskou smůlou nedostal do branky, když přeskočil břevno. K údivu všech,ale hlavní rozhodčí ukázal na penaltový puntík. Karel Vojta snížil na 3:4. Poté se odehrával boj mezi vápny a v úplném závěru se připomněl pan Tomášek. Hosté kopali roh, domácí hráč se srazil s vlastním golmanem a Kopáček zakončil do prázdné branky. Pan Tomášek, ale suveréně zapískal faul na golmana. Domácí vzali okamžitě balon a dlouhým nákopem pelášili na hostující branku, kde hostující kapitán Uhlíř na hraně vápna fauloval a byla tu penalta č. 2. Míč si postavil stejný exekutor jako první pokus, ale v bráně se zaskvěl Stupka a zachránil Křižanovu tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Doubravník
Marek Sommer:

SK FC Křižanov
Martin Petr: Musím říct, že po 5minutách jsem takové drama nečekal, ale domácí byli velice houževnatý soupeř a my se nedokázali srovnat s nakopávanými míči. Když k tomu přidáme ještě takřka nulový pohyb všech hráčů + trávník napadený krtkem (smích) bylo z toho drama, které mohli diváci naposledy vidět. Snad to bude jen na těch 14dní. Kazdopádně v dalším utkání musí být přístup všech diametrálně odlišný, jinak si nejsem jist, že s Radostínem uspějeme.



Sestavy


FK Doubravník
M. Tužinský [-] - T. Beran [-] , J. Vojta [-] , O. Müller [-] , M. Škvařil [-] , T. Csizmár [-] (32. M. Vojta [-] ) , J. Konečný [-] , K. Vojta [-] , S. Balák [-] (92. M. Jedlička [-] ) , M. Šikula [-] , S. Škvařil [-]

SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - L. Liška [-] , D. Uhlíř [-] , M. Škorpík [-] (90. M. Procházka [-] ) , J. Milota [-] , M. Petr [-] , T. Malec [-] (90. D. Fendrych [-] ) , P. Kaštan [-] , P. Bajer [-] , L. Kopáček [-] , L. Halámek [-] (78. R. Navrátil [-] )

ŽK: 22. K. Vojta , 57. M. Vojta , 61. M. Šikula , 82. M. Sommer - 80. R. Navrátil , 88. M. Petr , 88. D. Uhlíř , 89. M. Škorpík , 90. A. Burian , 91. P. Bajer .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - ZLOCH Tomáš, BRÁZDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Michal Škorpík
Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu jinak než výhra Křižanova a branku vstřelí Liška a Bajer Patrik

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář - SK FC Křižanov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů