0:1
(0:0)
88. J. Milota (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby rozhodla vlastní branka


Branky


88. J. Milota (vl.)
29

Derby rozhodla vlastní branka po níž se Bory dostaly do čela tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Na šlágr kola okresního přeboru zavítala krásná návštěva, cca 250 diváků, která viděla bojovný fotbal za krásného počasí. 

Začátek utkání patřil Křižanovu, který v úvodní 15 minutovce měl několik závarů a velice slibnou hlavičku kapitána Uhlíře. Pokorný byl vždy na svém místě. Poté tlak domácích ustal a více se prosazovali hosté, kteří hráli spíše nakopávané balony na matadora Špačka, který míče sklepával na Ochranu s Ráčkem. Domácí přestali kombinovat a přizpůsobili se hře hostů. Pro domácí z toho nepramenilo nic dobrého, za to hosté měli kanonýrem Ochranou dvě tutovky, které vychytal famózní Stupka.

V závěru si domácí dali vlastní gól

Druhý poločas začal velice podobně jako první, ale Křižanov se víc tlačil do branky. Nejprve po centru Fendrycha se na malém vápně nedohodli kluci Bajerovi a byla z toho slabá střela do náruče Pokorného. Bory odkopávali míče a z toho chodili do brejků, ale většinou je zastavil praporek pomezního. Fendrych měl ještě jednu obrovskou šanci, když z prostoru penalty, po odraženém balonu, jenom vyprášil Pokorného rukavice. A v 86.minutě přišel trest. Ztráta balóny při přechodu do útoku, nákop na křižanovského odchovance Lukáše Němce mladšího, který potáhl po lajně a dával balon pod sebe, do kterého nešťastně šáhl Milota a byla z toho vlastní branka. Křižanov už neměl čas zareagovat a tak doma prohrál 1:0. 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Martin Petr: Utkáni jsme začali lépe, ale po 20.minutách jsme uvadli a přizpůsobili jsme se nákopům. Nebýt Stupky v bráně a zvlhlého prachu Ochrany, který neproměnil 3 tutovky a ofsajdu 1.poločas jsme prohrali. Druhý poločas byl z naší strany daleko lepší, ale svoje šance jsme neproměnili. A zase se opakoval scénář z první půle, Stupka a ofsajd. Bohužel v 86.minutě rozhodl smolný moment. Musím vyzdvihnout výkon hlavního rozhodčího pana Beneše, kdy takto by měl rozhodčí pískat

TJ Družstevník Bory
Vladimír Hlaváč:



Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - D. Bajer [-] (52. L. Anděl [-] ) , P. Kaštan [-] , J. Milota [-] , D. Fendrych [-] , P. Bajer [-] , L. Liška [-] , M. Petr [-] (75. R. Navrátil [-] ) , D. Uhlíř [-] , L. Kopáček [-] , L. Halámek [-]

TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - J. Starý [-] , J. Dvořák [-] (74. L. Němec [-] ) , T. Požár [-] , M. Ochrana [-] , H. Ráček [-] , M. Špaček [-] (85. V. Chalupa [-] ) , P. Prokop [-] , J. Novotný [-] , A. Novotný [-] , F. Zikmund [-]

ŽK: 36. M. Petr , 49. P. Bajer , 57. D. Uhlíř , 79. J. Milota , 88. L. Halámek - 41. J. Starý , 43. F. Zikmund , 45. M. Ochrana , 50. P. Prokop , 72. J. Dvořák .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - DVOŘÁK Miloš, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Procházka

Expert: David Fendrych
Tip experta: výhra domácích

Očekávám od domácích odmakanej a týmovej výkon! Jdeme si pro výhru!

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích