Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory vyhrály pouťový zápas


Branky


28

Bory vyhrály pouťový zápas nad Bobrovou a upevnily si druhé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Na pouťovou neděli přivítaly Bory na svém hřišti hosty z Bobrové. Dvě třetiny prvního poločasu hrála obě mužstva vyrovnanou hru, s rovnocenými šancemi, které ale obrany a gólmani zpracovaly. Zvrat nastal v 30. minutě po autovém vhazování na straně hostí, si odražený míč našel Milan Špaček, který technickou střelou zakončil za záda gólmana. Bory tak mění skóre na 1:0. Ani ne o dvě minuty později se scénář opakuje, ale aktéry jsou pro změnu hosté a ti stejným způsobem srovnávají na 1:1.

Bory rozhodly ve druhé půli

Druhý poločas dobře rozehrávají Bory T.Požár, J.Dvořák centrující na Milana Špačka u zadní tyče, ten zpracoval míč pro Miroslava Ochranu připravenému před bránou a ten nezklamal. Třetí gólová situace přišla pár minut poté, po úžasném sólu Jirky Dvořáka po pravé straně se k odraženému míči dostal Hynek Ráček a pohodlně zakončil. Domácí tak vedou 3:1.Následovaly šance pro hosty, ale bez úspěchu. Štěstěna se v 69. minutě přiklání znovu k domácím, opět po pravé straně Josef Kujal dostal míč do velkého vápna k Miroslavu Ochranovi, který si míč protočil mezi dvěma obránci, přihrál na nabíhajícího Hynka Ráčka a ten znovu zvyšuje na 4:1. Po dlouhé době se Borům konečně podařilo Bobrovou přestřílet. Zápas skončil 4:1 a umocnila se tak radost velkého počtu návštěvníku pouti.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Vladimír Hlaváč: Pouťový zápas jsme před pěknou návštěvou zvládli a porazili Bobrovou o tři branky. Nyní nás čeká ve šlágru vedoucí Křižanov.




Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - J. Starý [-] , J. Dvořák [-] (56. J. Kujal [-] ) , T. Požár [-] , M. Ochrana [-] (88. L. Němec [-] ) , H. Ráček [-] (82. M. Zástěra [-] ) , M. Špaček [-] (66. V. Chalupa [-] ) , P. Prokop [-] , J. Novotný [-] , A. Novotný [-] , F. Zikmund [-]

TJ Sokol Bobrová
J. Zalaba [-] - J. Ptáček [-] , J. Svoboda [-] , J. Stupka [-] , V. Křepela [-] , M. Hájek [-] (54. D. Roháček [-] ) , T. Hrbek [-] , R. Kratochvíl [-] , P. Dvořák [-] , L. Muller [-] (71. V. Mahel [-] ) , L. Křepela [-]

ŽK: 35. J. Starý , 71. J. Kujal , 75. P. Prokop , 83. M. Pokorný , 85. V. Chalupa - 42. V. Křepela , 69. R. Kratochvíl , 75. D. Roháček .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, JUDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Domácí pouťové utkání vyhrají domácí 2:1.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů