T. Pilař 69. (p.)
1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek trápil Březovou, ale body nezískal. Březová je dále stoprocentní


Branky


69. T. Pilař (p.) - 49. T. Bereczký (p.) , 68. J. Elijáš
0

Nejdek hrál ve 4. kola krajského přeboru s Mariánskými Lázněmi, které sice potrápil, ale na body nedosáhl. Chuť si chtěl spravit na domácím hřišti proti Olympii Březová, která byla doposud bodově stoprocentní. Po výborném výkonu však Nejdek doplatil na svoji koncovku a v zápase nakonec prohrál 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejdek do utkání vlétl velice aktivně a dokázal si vytvořit několik příležitostí, které mohli skončit gólem nebýt výborného Kocourka v brance hostujícího celku. Březová byla aktivní hrou domácího týmu zaskočena a téměř nic se ji nedařilo. První poločas ale zejména kvůli neproměněným šancím domácích skončil bez branek.

 

Ve druhém poločase jako by nastoupila ta Březová, která v dosavadních čtyřech kolech neztratila ani jeden bod a suverénně kráčí za postupem do divize. Navíc, po faulu v 49. minutě, byl nařízen pokutový kop, který proměnil Tomáš Bereczký a naprosto otočil vývoj utkání. Březovou úvodní gól nakopl a v minutě 68. vstřelila druhou branku zásluhou Josipa Elijáše. Hned za minutu byl ale nařízen pokutový kop pro Nejdek, který bez problémů proměnil Tomáš Pilař a snížil na rozdíl jediné branky. Nejdek se po dalších dvacet minut snažil o vyrovnání, ale tíženou branku vstřelit nedokázal a doplatil tak ne na svůj výkon, který byl mimochodem v zápase proti Březový výborný, ale na svoji střeleckou potenci, která je úplně opačná. Nejdek tak prohrál před 210 diváky 1:2.



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek
Zbyněk Draxal: Na Limnici se hrál nadstandardní krajský fotbal, ve kterém jsme dokázali favorita potrápit. Chybí tomu ovšem bonus v podobě bodového zisku. Poslední dva domácí zápasy proti favoritům soutěže, mariánskolázeňské Viktorce a březovské Olympii, dopadly tedy se shodnými výsledky 1:2.

FK Olympie Březová
Petr Peterka: Utkání pro nás bylo hodně těžké. Soupeř byl v domácím prostředí hodně silný a hrál důraznou a nátlakovou hru, což se mu dařilo a my se s tím nedokázali vyrovnat. První poločas byl, dá se říci, v režii domácích. Ve druhém poločase bylo z naší strany jednoznačné zlepšení, vytáhli jsme presing a napadali soupeře, čímž jsme se dostali do hry a dali dvě branky. Soupeř snížil z pokutového kopu a po zbytek zápasu se hrálo od vápna k vápnu. Obě mužstva si vytvořila několik šancí, ale žádné nebyly využity.



Sestavy


FK Nejdek
J. Bílek [-] - T. Jílek [-] , Š. Sulák [-] , A. Mandous [-] , F. Rutrle [-] , J. Falatek [-] , F. Jílek [-] , F. Neudert [-] , J. Pachta [-] , J. Rutrle [-] , T. Pilař [-]

FK Olympie Březová
L. Kocourek [-] - M. Čuchraň [-] (71. M. Burkyt [-] ) , J. Elijáš [-] , T. Veselovský [-] - T. Bereczký [-] , R. Domin [-] (90. M. Slabyhoudek [-] ) , J. Kašpar [-] - P. Živný [-] (46. P. Peterka [-] ) - J. Šaloun [-] , J. Šellong [-] , V. Škoda [-] (46. M. Fojtík [-] )

ŽK: 7. T. Jílek , 85. J. Rutrle - 64. J. Kašpar , 69. J. Šaloun .
Místo: tráva. Počet diváků: 210. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - TALPÁŠ Petr, ŠTĚRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.