1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2020 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov veze z Rozsoch důležitou výhru


Branky


50. P. Bureš - 19. L. Liška , 62. P. Bajer
29

Křižanov veze z Rozsoch důležitou výhru, když v zápase byly vidět tři červené karty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křižanov vyhrál o branku poločas

Šlágr kola před stovkou diváků se vyvíjel lépe pro hosty, kteří šli brankou Lišky v 19.minutě do vedení. Do konce první půle se již skóre nezměnilo, bylo vidět jen z ruky rozhodčího Hromádky šest žlutých karet. 

Hosté uhájili výhru i v oslabení

Druhá půle nabídla nejprve vyrovnání Petra Bureše. Další zajímavé momenty přišli po vyloučení hráčů domácího Prášila a hostujícího Kaštana. Toho využil Patrik Bajer a v 62.minutě posunul misky vah na stranu Křižanova. Další červená karta hostujícího Daniela Uhlíře v 81.minutě již zápas vysledkově neovlivnila a tak se mohl  z dalších třií bodů podzimní části radovat Křižanov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Michal Strachoň: "Velice tvrdé a bojovné utkání, kterému by více seděla remíza. Nechci rozebírat detaily, nebo si jakkoliv stěžovat, to nikdy nedělám, kdo byl přítomen, tak si obrázek udělal sám."

SK FC Křižanov
Petr Martin: Na krásně připraveném hřišti se odehrálo velice kvalitní utkání, které ale bohužel pro všechny zúčastněné nezvládl hlavní rozhodčí pan Hromádka. Kdy jak mi, tak soupeř, jsme na příští kolo zbytečně přišli o hráče. Z mého pohledu jsme byli lepší, kdy jsme hráli po zemi a kombinačně, ale naše bolest je proměňování šancí. Rozsochy spíše nakopávali balony na matadora Bureše, který vyhrával hlavy a bylo z toho několik ošemetných závarů. Náš tým zaslouží absolutorium za odmakání a semknutí se v 9 hráčích v poli. Tým Rozsoch je velice mladý a hlavně tým budoucnosti.



Sestavy


TJ Rozsochy
P. Juračka [-] - L. Sádlík [-] (85. A. Prášil [-] ) , P. Bureš [-] , A. Jaroš [-] (72. O. Oláh [-] ) , S. Padrtka [-] , R. Prášil [-] , D. Juračka [-] , J. Nebola [-] , V. Prášil [-] , E. Šibor [-] , P. Prášil [-]

SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - D. Uhlíř [-] , D. Fendrych [-] , P. Bajer [-] (69. J. Milota [-] ) , M. Škorpík [-] (55. D. Bajer [-] ) , L. Liška [-] (84. A. Burian [-] ) , M. Petr [-] (89. J. Uhlíř [-] ) , P. Kaštan [-] , L. Anděl [-] , L. Kopáček [-] , L. Halámek [-]

ŽK: 11. A. Jaroš , 32. R. Prášil - 11. M. Škorpík , 30. M. Petr , 43. D. Uhlíř , 45. P. Kaštan , 52. L. Halámek . ČK: 52. R. Prášil - 55. P. Kaštan , 81. D. Uhlíř .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - ZLOCH Tomáš, ŠENKÝŘ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Martin Petr
Tip experta: výhra hostů

Nemohu jinak(smích) víme, že nás čeká mladý, běhavý a dobře organizovaný tým, který se bude pohybovat na špici tabulky. Ale věřím, že máme natolik zkušený tým a z Rozsoch si přivezeme 3body.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Očekává se kvalitní zápas s dobrý soupeřem a výhrou domácího mužstva.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů