Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrovští stříleli ostrýma. Do sítě Královského Poříčí se trefili hned sedmkrát


Branky


0

Fotbalisté Ostrova přivítali v rámci 5. kola krajského přeboru tým Baník Královské Poříčí. Byl to tedy souboj druhého celku s předposledním, protože Baník v této sezoně zatím tápe a získal pouhé čtyři body oproti třinácti ostrovským. A byli to právě domácí, kteří zvítězili vysoko 7:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrovští vlétli do zápasu velice aktivně a jejich první branka na sebe nenechala dlouho čekat. V 16. minutě totiž otevřel skóre utkání Filip Tomáň. Baník se musel bránit několika útočným akcím domácích, kteří v 24. minutě zvyšovali už na 2:0 zásluhou Patrika Luksche. A to nebylo do poločasu stále vše. v minutě 35. se totiž prosadil podruhé v zápase Filip Tomáň a bylo to už 3:0. Tento stav také vydržel do samotného konce prvního poločasu.

 

Druhý poločas byl hodně podobný tomu prvnímu. Baník se po většinu jeho průběhu bránil a když už si vytvořil nějakou šanci, ztroskotal na Michalu Süttovi v brance Ostrova. To Ostrovští byli o poznání efektivnější. V 51. minutě zvyšoval na 4:0 Ondřej Nýber, po kterém se trefil Jan Tolar, který vstřelil Královskému Poříčí pověstného "bůra". V poslední desetiminutovce se ještě trefil podruhé v zápase Patrik Luksch, kterého následoval Martin Matoušek. Ten uzavřel konečné skóre mezi Ostrovem a Královským Poříčím na 7:0.



Sestavy


FK Ostrov
M. Süttö [-] - P. Filák [-] , J. Liška [-] , F. Tomáň [-] (85. T. Lemák [-] ) - J. Tolar [-] , J. Horváth [-] , M. Kobera [-] (59. T. Wolf [-] ) , M. Matoušek [-] (67. D. Horvát [-] ) - O. Nýber [-] , M. Novotný [-] , P. Luksch [-]

Baník Královské Poříčí
V. Dvořák [-] - M. Půta [-] (80. O. Petráček [-] ) , L. Kalous [-] , D. Unger [-] , V. Číž [-] (51. P. Bureš [-] ) , R. Boček [-] (67. A. Majer [-] ) , S. Nguyen [-] , O. Hollý [-] , T. Kričfaluši [-] , L. Friml [-] , J. Miksa [-]

ŽK: 54. M. Půta .
Místo: tráva. Počet diváků: 167. Rozhodčí: Hlavatý Josef - LHOTKOVÁ Veronika, HENYCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.