Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2015 18:00

5.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kynšpek vyšel ze zápasu s Chebem naprázdno. Opět...


Branky


0

Hráči FC Cheb přivítali v rámci 5. kola krajského přeboru tým Slavoj Kynšperk nad Ohří, kterému se zatím v letošní sezoně vůbec nedaří a z dosavadního průběhu sezony vytěžil jediný bod. A svůj bodový zisk nerozšířil tým Kynšperku ani v zápase s Chebem, kterému podlehl 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do utkání jednoznačně aktivněji než soupeř a vyvořil si čtyři šance, z nichž jedna, ta Radima Prokopce, otevřela skóre utkání. Utkání se po úvodní dvacetiminutovce vyrovnalo a ke slovu přišli také hosté, kteří dokázali vyrovnat v 39. minutě zásluhou Radka Panajatova. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

 

Do druhého poločasu chebští hráči doslova vlétli a hned v úvodní minutě druhé pětačtyřicetiminutovky se dostali do vedení zásluhou Václava Altmana. Chebští si ve druhé půli vytvořili územní převahu a soupeře nepouštěli do vyložených šancí. Výjimkou byly příležitosti Panajatova a Šefla, které však brankou neskončili. Gólem ale  skončila střela Václava Altmana v 75. minutě, který se dokázal zorientovat ve skrumáži před bránou a zvýšil náskok svého týmu na dvoubrankový. Minutu před koncem navíc pečetil vítězství domácích Jan Dvořák a Cheb tak zvítězil 4:1.



Ohlasy k zápasu


FC Cheb
Martin Speierl: Začali jsme dobře, trochu jinak než zápasy v Ostrově a Chodově. Za prvních dvacet minut jsme si vytvořili čtyři tutovky, ale nedali jsme ani jednu. Do vedení jsme se dostali po nástřelu na bránu, ze které byl mumraj před bránou a soupeř si to tam srazil. Trochu jsme přestali hrát a být aktivní. Soupeř jednou z polobrejku vystřelil z třiceti metrů a zapadlo to do brány, takže poločas skončil 1:1. Druhou půli jsme na soupeře vlétli a měli jsme několik šancí i územní převahu. Do vedení jsme se dostali z přímého kopu a asi deset minut před koncem jsme to potvrdili. Zápas byl na jednu

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer: Utkání, které se hrálo na umělé trávě, bylo zřejmě naším nejlepším, které jsme doposud odehráli. Domácí mužstvo mělo sice více brankových příležitostí, nastřelilo dvě tyče, ale herně nijak zvlášť neoslnilo.



Sestavy


FC Cheb
J. Klier [-] - F. Eschler [-] , P. Benkovský [-] , P. Koloc [-] , J. Vondrášek [-] - P. Lungu [-] , P. Sedlák [-] , J. Dvořák [-] , M. Speierl [-] - R. Prokopec [-] (87. V. Kutlák [-] ) , V. Altman [-]

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
J. Karlík [-] - M. Vágner [-] , T. Orgoník [-] (51. M. Carda [-] ) , R. Panajotov [-] , M. Lhota [-] , D. Packert [-] , M. Najman [-] (85. M. Maštera [-] ) , F. Šefl [-] (62. J. Lhota [-] ) , J. Marek [-] (82. Z. Štryncl [-] ) , P. Žiga [-] , Z. Beran [-]

Místo: UMT. Počet diváků: 114. Rozhodčí: Kříž Jiří - KOŠAN Martin, HENYCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.