V. Hampl 64.
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 10:00

6.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrov porazil Hvězdu a je stále druhý


Branky


0

Stále se zlepšující mužstvo Hvězdy Cheb přivítalo v rámci 6. kola krajského přeboru na svém hřišti tým druhého Ostrova. Po napínavém průběhu zápasu nakonec favorit celé soutěže Ostrov dokázal zvítězit a udržet si tak druhou příčku tabulky. Pro Hvězdu je ale tento zápas velkým příslibem pro další průběh sezony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase mohli diváci v Chebu vidět zajímavý fotbal s množstvím šancí na obou stranách. Zejména hráči Chebu byli velmi nebezpeční v brejkových situacích. V prvních pětačtyřiceti minutách však žádná branka nepadla a do šaten se tak šlo za bezbrankové remízy. 

 

Ve druhém poločase už byly k vidění branky tři. O tu první se postaral v 64. minutě domácí Václav Hampl, který tak Hvězdu poslal do vedení. Z toho se však neradovala příliš dlouho. Ostrov totiž dokázal v 72. minutě srovnat brankový účet utkání zásluhou Milana Novotného a snažil se dále o to, aby utkání překlopil na svoji stranu, což se mu nakonec podařilo v 85. minutě, když skóroval opět Milan Novotný. Chebští v závěrečném tlaku nedokázali vyrovnat a prohráli tak s Ostrovem 1:2. Výbornou práci však předvedla defenziva Chebu, která i přes dvě obdržené branky, byla těžce dobyvatelná a Ostrovu dělala nemalé potíže. 



Ohlasy k zápasu



FK Ostrov
Ivan Filip: Utkání se nám moc herně nepovedlo. Musím říct, že Hvězda hrála dobře a jde vidět práce trenéra Čížka, hlavně v obranné fázi. Nemohli jsme se přes jejich obranu dostat a bylo to do plných. Soupeř čekal na brejky, kterými nás ohrožoval. Do druhého poločasu jsme chtěli dát branku, aby se obraz hry změnil, což se nám dlouho nepodařilo. Soupeř nám nakonec vstřelil branku na 1:0, takže jsme to více otevřeli a povedlo se nám vyrovnat. Tentokrát se nám přiklonilo štěstí a na konci jsme dali na 2:1 se štěstím. Vyhráli jsme ne moc přesvědčivým výkonem.



Sestavy


FK Hvězda Cheb
D. Mácha [-] - J. Netrval [-] , J. Klepáček [-] , R. Liguš [-] - M. Hlivjak [-] , R. Žídek [-] , V. Hampl [-] , M. Dobeš [-] , A. Fidler [-] - J. Milota [-] (21. L. Hajmacher [-] ) - M. Větrovec [-]

FK Ostrov
M. Süttö [-] - D. Horvát [-] (89. J. Toth [-] ) , J. Liška [-] , M. Matoušek [-] , M. Považan [-] - O. Nýber [-] (77. T. Wolf [-] ) , J. Tolar [-] , J. Horváth [-] , M. Kobera [-] - P. Luksch [-] , M. Novotný [-]

ŽK: 49. J. Klepáček , 61. M. Větrovec - 63. D. Horvát , 90. J. Toth , 90. P. Luksch .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Aubrecht Jan - CVRK Miroslav, PESCHEL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.