6:1
(2:1)
16. M. Kessl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 10:30

6.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová je i po sedmi zápasech stoprocentní. Citicím nastřílela šest branek


Branky


21. T. Bereczký , 25. J. Bílek (vl.) , 52. R. Domin , 58. R. Domin , 73. T. Bereczký , 77. J. Šellong (p.) - 16. M. Kessl
0

Březovské Olympii se v této sezoně daří doslova na jedničku. V předchozích šesti utkání zvítězila vždy za plný počet bodů a své výkony chtěla potvrdit i na domácí půdě v zápase proti Citicím. To se ji také podařilo. I když s výkonem nebyl trenér domácích příliš spokojený, zvítězila Březová vysoko 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti v Březové, kam dorazila stovka diváků, byl začátek utkání celkem vyrovnaný a první branka padla v 16. minutě. O tu se postaral hostující Michal Kessl. Další branka padla za pět minut a to už se mohli radovat domácí příznivci. Vyrovnávací trefu totiž zaznamenal Tomáš Bereczký. Za další čtyři minuty se skóre měnilo opět. Branku totiž zaznamenal Josef Bílek, ale naneštěstí pro hostující celek do domácí sítě. Stav 2:1 také zůstal až do konce prvního dějství.

 

Druhý poločas už byl jednoznačně v režii domácí Olympie. Ta se totiž dokázala prosadit proti Citicím rovnou čtyřikrát Nejdříve v 52. minutě zvyšoval na 3:1 Roman Domin, aby za dalších šest minut mohl vstřelit svoji již druhou branku. V 73. minutě mířil podruhé přesně Tomáš Bereczký a bylo to už 5:1. Na konečných 6:1 pro domácí pak v 77. minutě zvyšoval Jiří Šellong. Březová nepředvedla takový výkon, jako v předchozích zápasech, ale její střelecká potence je opravdu vysoká a díky tomu se může radovat z dalšího tříbodového vítězství. 



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová
Petr Peterka: Jsem rád, že jsme utkání zvládli, protože Citice jsou silným soupeřem pro každý mančaft. Po herní stránce se nám utkání moc nevyvedlo, ale dokázali jsme soupeři vstřelit šest branek. Citice musím pochválit za velikou bojovnost a za to, že hráli do poslední minuty utkání, kdy to neodevzdali.




Sestavy


FK Olympie Březová
L. Kocourek [-] - J. Elijáš [-] (59. J. Šaloun [-] ) , T. Veselovský [-] , M. Burkyt [-] - R. Domin [-] , T. Bereczký [-] , P. Peterka [-] (70. J. Machálek [-] ) - M. Fojtík [-] - V. Škoda [-] , M. Slabyhoudek [-] (46. J. Šellong [-] ) , D. Peterka [-]

Sokol Citice
D. Rajtšlegr [-] - J. Bílek [-] , J. Bufka [-] (55. F. Vilček [-] ) - R. Pinta [-] (88. D. Peřina [-] ) , M. Kessl [-] - M. Hamouz [-] - J. Dlouhý [-] , M. Šindelář [-] (72. P. Bardon [-] ) , T. Burda [-] (65. O. Pavíza [-] ) , P. Šimek [-] , D. Marat [-] (62. P. Malecký [-] )

ŽK: 26. M. Slabyhoudek - 44. M. Hamouz , 75. D. Rajtšlegr .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šmat David - SVATÍK Martin, ŠUMA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.