Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov jasně přehrál Šebkovice B


Branky


11

Fotbalisté Opatova zvítězili v druhém domácím zápase po sobě a opustili poslední příčku tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

V Opatově se utkaly dva týmy, které nemají příliš bodů na rozdávání. Opatov se mohl případnou výhrou odpoutat od poslední příčky. Byl to tedy záchranářský souboj. V loňské sezóně dokázaly Šebkovice B zvítězit na svém hřišti 4:1. Tentokrát měl ale výhodu domácího prostředí Opatov. Utkání se hrálo za velmi chladného, ale příjemného fotbalového počasí. Domácí se dostali velice brzy do vedení, když se ve 3.minutě prosadil z nadřízeného pokutového kopu. Jakub Horáček- 1:0. Hosté však zareagovali a v 10. minutě brzy vyrovnali, když se prosadil Aleš Kotačka- 1:1. Domácí celek to však nerozhodilo a v 16. minutě je poslal opět do vedení Radek Pokorný - 2:1. Domácí tým byl nadále při chuti a do střeleckých statistik se zapsal ve 26. minutě znovu Radek Pokorný - 3:1. Jelikož se hra mírně uklidnila, zůstal tak stav 3:1 také poločasových skórem. 

Domácí ještě skóre navýšili

Také po změně stran úřadovalo domácí, za které se ve 47. minutě trefil Jakub Horáček, který se tak trefil podruhé - 4:1. Potom se nějakou dobu nic nedělo, až v 73. minutě zvyšoval na 5:1 Jakub Kaser. Domácí byli nadále při chutí a v 78. minutě upravoval na 6:1 Petr Jirka - 6:1. A to nebylo ze strany domácích vše, protože se ještě jednou rozvlnila hostující síť, když na konečných 7:1 dával branku Roman Novotný. 



Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Hanzal Lukáš, bývalý hráč: V důležitém zápase jsme byli celý zápas lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli.




Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - E. Driml [-] (62. V. Eliáš [-] ) , D. Čučelin [-] , J. Horáček [-] , M. Kravka [-] , M. Šaroun [-] (72. J. Kaser [-] ) , P. Jirka [-] (80. M. Solař [-] ) , R. Pokorný [-] , R. Novotný [-] , M. Ježek [-] , A. Švaříček [-] (46. F. Šinkovský [-] )

TJ Sokol Šebkovice B
J. Holčapek [-] - T. Klubal [-] , J. Svoboda [-] (80. M. Uhlíř [-] ) , L. Ryvola [-] , M. Procházka [-] (40. E. Nováček [-] ) , L. Říha [-] , S. Zikmund [-] , M. Roupec [-] (72. T. Bílek [-] ) , A. Kotačka [-] , E. Pelckmans [-] , D. Bílek [-]

ŽK: 80. A. Kotačka , 89. D. Bílek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JÁN Jiří - KVAISER Jiří (N), FORTELNÝ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Opatov se potřebuje chytnout a doma nad Šebkovicemi zvítězí. Kvalita kádru Opatova neodpovídá poslednímu místu. Věřím tomu, že se Opatov začne v tabulce posouvat do horní části.

Tip: výhra hostů