Hrotovice v Rapoticích B opět vyhrály


Branky


28. R. Strašák , 68. V. Němec (p.) , 85. M. Laš - 26. E. Pokorný , 38. J. Kučera , 58. J. Kučera , 89. J. Votava (p.)
12

Těžký zápas zažil vedoucí tým z Hrotovic na půdě Rapotic B, přesto zvítězil v poměru 3:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Už od úvodu se hrálo svižné utkání za mírné převahy hostů, kteří se snažili rychlou kombinací překonat pozornou obranu domácích. V úvodních dvaceti minutách měli hosté více šancí, ale buď selhali v zakončení a nebo domácí podržel brankář Sobotka. Změnu obrazu hry paradoxně přinesla 26. minuta, kdy hosté využili rychlosti Pokorného a tentýž hráč otevřel skóre. Poté přišla pasáž, kdy Hrotovice mohly navýšit své vedení, ale v šanci neuspěli, což domácí nakoplo a vedlo až k rychlému vyrovnání o tři minuty později, kdy se zkušeně trefil Radim Strašák. Po vyrovnávací brance se hrálo nahoru dolů a obě dvě mužstva se mohla dostat do vedení. V závěru poločasu byly šťastnější hosté, kdy Kučera využil série chyb v obraně domácích a vrátil Hrotovicím vedení. 

Hosté urvali výhru ve svůj prospěch na konci zápasu

  Druhá půle začala poměrně opatrně, ale přesto se hostům podařilo zásluhou druhé branky Kučery odskočit do dvoubrankového vedení. Změnu přinesla až 62 minuta, kdy Kovaříkovi nezbývalo nic jiného než za cenu faulu zastavit unikajícího útočníka hostů, a to na středu hřiště zhruba 35 metrů od naší brány. Z levé strany se však vracel ještě David Šmarda, a tak rozhodčí volil pouze žlutou kartu. Tento moment utkání vyhecoval. Na hřišti přibylo osobních soubojů a nervozity. Snížené koncentrace hostů využil v 68. minutě Němec, který byl faulován ve vápně a kopala se penalta, kterou tentýž hráč bezpečně proměnil. Oba celky poté měly několik šancí, které mohly výsledek překlopit na tu či onu strany, ale střelci na obou stranách nebyli příliš úspěšní. Rozhodnutí přinesla až závěrečná infarktová tří minutovka, kdy nejprve zabojoval Milan Laš a krkolomným kopem vyrovnal na 3:3. Milan se však ocitl v klíčovém momentu i na druhé straně, kdy tři minuty po vyrovnání hosté sehráli rychlý brejk a Milan jej přerušil jen za cenu zákroku, který hlavní rozhodčí vyhodnotil jako penaltový. Na vedení hostů už domácí nestihli zareagovat, a tak v atraktivním a napínavém duelu po dobrém výkonu s lídrem tabulky těsně prohráli.  


Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Proti lídrovi tabulky se za svůj výkon nemusíme stydět. Soupeř měl sice v utkání mírnou převahu a dobře využíval držení míče a rychlých brejků, ale i nám se dařilo dostávat do šancí a byli jsme nebezpeční. Mrzí mne závěr utkání, který jsme měli sehrát jinak. Bohužel jsme soupeři dovolili celkem jednoduše založit útok na jehož konci se pískala v 89. minutě penalta. Utkání jsme měli dotáhnout do remízy, ale přesto všichni hráči zaslouží za dnešní výkon, který je příslibem do dalších zápasů, pochvalu.




Počet diváků: 38. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - KOLAŘÍK Aleš, LAŠ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 10. 2020 18:09
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Rapotice jsou pro mě příjemným překvapením soutěže. Hrající trenér Císař bude spoléhat na útočné duo Strašák, Němec. Hrotovice vyhráli ve šlágru kola v Předíně suverénně 5:0 a bez ztráty bodu vedou tabulku. Začíná se projevovat, že velice náročné tréninky trenéra Laštovičky nesou své ovoce. V Rapoticích nás nečeká nic lehkého a očekávám, že domácí na nás budou posíleni o pár hráčů z áčka. V Rapoticích zvítězíme a odvezeme si všechny 3 body .

Tip: výhra hostů